کاخ سفید
کاخ سفید
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس گفت: سازمان ملل با استقلال عمل در تعیین گزارشگر ویژه برای ارائه گزارش سالانه درباره وضعیت حقوق بشر در آمریکا، اقدام کند.
رئیسجمهور سالخورده آمریکا روز شنبه (18 ژوئن) در جریان دوچرخهسواری در دلاور (شهر زادگاهش) نتوانست دوچرخه را کنترل کند و سرنگون شد.
از نظر سیاسی این برای بایدن فلجکننده است. 61 درصد از شرکتکنندگان در این نظرسنجی از نحوه مدیریت بایدن در حوزه اقتصاد ناراضی هستند، در حالی که این آمار ماه گذشته 58 درصد بود.
در طول نزدیک به دو سال گذشته گزارشهایی در خصوص تلاشهای مستمر ریاض برای جلب رضایت رئیس جمهور آمریکا و موافقتش برای دیدار با ولیعهد سعودی منتشر شده و حتی تلاش هایی صورت گرفت تا دستکم یک گفت وگوی تلفنی میان دو طرف برقرار شود، اما رئیس جمهور دموکرات آمریکا که با شعار حمایت از حقوق بشر، بسیاری را با خود در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا همراه کرده بود، از این امر امتناع ورزیده است. جو بایدن...
اکوایران: به نظر می رسد تحولات ماههای گذشته حاکی از آن باشد که ترتیبات امنیتی در منطقه خلیج فارس به شدت در حال پوست اندازی و چهره عوض کردن است.
گروه موسیقی کرهای بیتیاس (BTS)، اعلام کردند برای تمرکز بر حرفه انفرادی خود، نیاز به استراحت و توقف دارند.
گروه موسیقی کرهای بیتیاس (BTS)، در جشنی که به مناسبت نهمین سالگرد تاسیسشان برگزار شد، خبر ناامیدکنندهای برای طرفدارانشان در سرتاسر جهان داشتند؛ آنها اعلام کردند برای تمرکز بر حرفه انفرادی خود، نیاز به استراحت و توقف دارند.
اقتصادنیوز: رئیس جمهوری آمریکا گفت: در حال تصمیم گیری برای کاهش تعرفه های گمرکی کالاهای چین و گفتگو با شی جین پینگ رئیس جمهوری چین در آینده ای نزدیک است.
ایسنا نوشت: گروه موسیقی کرهای بیتیاس (BTS)، در جشنی که به مناسبت نهمین سالگرد تاسیسشان برگزار شد، خبر ناامیدکنندهای برای طرفدارانشان در سرتاسر جهان داشتند؛ آنها اعلام کردند برای تمرکز بر حرفه انفرادی خود، نیاز به استراحت و توقف دارند.
رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که در صدد است که به زودی با شی جین پینگ رئیس جمهوری چین گفتگو کند.
رئیس جمهور آمریکا از شهروندانش خواست از سفر به اوکراین خودداری کنند زیرا اوضاع در این کشور بسیار خطرناک است..
جو بایدن گفت: من بارها از مردم آمریکا خواستهام تا در شرایط فعلی به اوکراین سفر نکنند.
پدر طب اسلامی مدعی شد که عمده یاران امام زمان از شوروی سابق خواهند بود، تمامی این حرف ها ادله محکم و مستحکم دارد که روزی بیان خواهد شد