کار راحت شاگردان فلیک؟/ 8342 روز بدون پیروزی مقابل بارسلونا!
![کار راحت شاگردان فلیک؟/ 8342 روز بدون پیروزی مقابل بارسلونا!](https://news-cdn.varzesh3.com/pictures/2024/10/06/C/uz3geres.png?w=800)
دپورتیوو آلاوس نزدیک به 23 سال است که نتوانسته در ورزشگاه خود برابر بارسلونا برنده شود.
به گزارش "ورزش سه"، آلاوس می خواهد مسیر تاریخ را مقابل بارسلونا تغییر دهد: آنها 23 سال است که نتوانسته اند در ورزشگاه خود برابر آبی و اناری ها برنده شوند.
مندیسوروسا 23 سال است که رنگ پیروزی برابر بارسا را ندیده است. تراز نتایج 12 شکست، دو تساوی و یک پیروزی بوده است. کارلوس یورنز و ایبون بگونیا در سال 2001، زنندگان گل های آخرین پیروزی آلاوس در ورزشگاه خانگی برابر بارسا بودند. 8342 روز گذشته و آبی و سفیدها امروز فرصتی جدید برای شکستن طلسم دارند.
دو تیم در 47 دیدار رسمی به مصاف یکدیگر رفته اند. 33 بار با پیروزی برای تیم کاتالان، 7 پیروزی برای باسکی ها و بقیه مساوی شده است. آخرین پیروزی آلاوس مقابل بارسلونا در نوکمپ و در فصل 17-2016 با گل های دیورسون و ایبای گومز رقم خورد. از هفت پیروزی آلاوس، پنج پیروزی در مندیسوروسا و دو برد نیز در زمین بارسلونا بوده است.
سنگین ترین شکست نیز در ورزشگاه خانگی در فصل 17-2016 با نتیجه 0-6 بود. همچنین لئو مسی 13 بازی مقابل آلاوس انجام داد و در طول آن سال ها 12 گل به ثمر رساند.
در آخرین بازی دو تیم، فصل گذشته در مونتجویک، در دیداری که شاگردان گارسیا پلاسا شایستگی بسیار بیشتری داشتند، 2-1 شکست خوردند. بازی امروز چه خواهد شد؟
![کار راحت شاگردان فلیک؟/ 8342 روز بدون پیروزی مقابل بارسلونا! 2](https://news-cdn.varzesh3.com/pictures/2024/10/06/C/ffjw0uds.jpg?w=791)