شنبه 11 مرداد 1404

کرانه باختری

کرانه باختری

وب‌گاه دنیای اقتصاد

سفیر و نماینده انگلیس در سازمان ملل متحد با بیان این ادعا که قطعنامه مجمع عمومی درمورد پایان دادن به اشغال فلسطین، مسیر ایمنی را برای تحقق راه‌حل موسوم به دو دولتی ارائه نمی‌کند، اعلام کرد که به این قطعنامه رای ممتنع داده است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: سفیر و نماینده انگلیس در سازمان ملل متحد به قطعنامه مجمع عمومی درباره پایان دادن به اشغال فلسطین رای ممتنع داده است.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

وزیر خارجه اردن اعلام کرد که جهان باید فورا برای توقف تجاوزات اسرائیل اقدام کند.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

رئیس جمهور مصر به حمله سایبری اسرائیل به لبنان واکنش نشان داد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: دولت روسیه خواستار انجام تحقیقات بین المللی درباره انفجار پیجرها در لبنان شد.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ابراهیم عزیزی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ضمن محکومیت حمله تروریستی سایبری رژیم صهیونیستی در بیروت و هدف قرار دادن شهروندان لبنانی از طریق منفجر کردن سیستم‌های ارتباطی را مصداق کشتار جمعی دانست و محکوم کرد. وی در ادامه افزود: رژیم صهیونیستی مسئول این تجاوز جنایتکارانه است که در ادامه عملیات‌های ترکیبی و به کمک عوامل مزدور...

وب‌گاه دنیای اقتصاد

وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که انفجار دستگاه های ارتباطی (پیجرها) در لبنان نیازمند تحقیقات و رسیدگی بین المللی دارد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: ریاست جمهوری مصر در بیانیه‌ای از دیدار و رایزنی رئیس جمهور این کشور و وزیر امور خارجه آمریکا در قاهره درباره جنگ غزه و تحولات جنگ میان رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان خبر داد.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

با تشدید مشکلات، کابینه اسرائیل تا حد زیادی در رسیدگی به ابعاد حقوقی و سیاسی جنگ شکست خواهد خورد.

خبرگزاری تسنیم

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به عملیات تروریستی در لبنان گفت: انتظار می‌رود آقای پزشکیان در سازمان ملل موضع رسمی جمهوری اسلامی را در محکومیت این اقدامات جنایتکارانه اعلام کند.

خبرگزاری مهر

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: عملیات تروریستی سایبری در بیروت مستوجب پیگرد کیفری بین‌المللی، محاکمه و مجازات است‌.

وب‌گاه دنیای اقتصاد

شرکت هواپیمایی «بریتیش ایرویز» پروازهای خود به سرزمین‌های اشغالی را از روز چهارشنبه به حالت تعلیق درآورد.

وب‌گاه مشرق نیوز

چه کسی است که نداند تحریم، یک ابزار جنگی برای امریکاست و هرگز سلاح خود را از سر دیگران برنمی‌دارد و خلع سلاح نمی‌شود!

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: در شرایطی که جبهه شمال بسیار ملتهب است و تنش اسرائیل و حزب‌الله افزایش پیدا کرده است، گروهی از تحلیلگران بر این باورند که گسترش دامنه جنگ کنونی صرفا موجب تضعیف توان و قدرت نظامی، سیاسی و اقتصادی اسرائیل خواهد شد.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

اقتصادنیوز: اردن اقدام تروریستی اسرائیل درباره انفجار دستگاه‌های ارتباطی به نام «پیجر» در مناطق مختلف لبنان را محکوم کرد.