کریمی: مصادره موفقیتها به نام یک نفر بیاخلاقی است
مربی سازنده کشتی مازندران اینکه یک نفر خودش را در موفقیت کشتیگیری دخیل بداند در حالی که مربیان سازنده دیگری هم داشته را مصداق بیاخلاقی خواند.
حسین کریمی که پیشتر به عنوان مربی در کشتی هندوستان فعالیت میکرد، درباره دلیل قطع همکاریاش با کشتی این کشور به خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم گفت: یک سال آنجا بودم اما پیشنهادشان برای آینده کاریمان به شکلی بود که دیگر به توافق نرسیدیم و به ایران برگشتم و بار دیگر کارم را در ساری دنبال میکنم.
وی با اشاره به قهرمانی اهورا خاطری در مسابقات نوجوانان جهان، تصریح کرد: چیزهایی هست که هرکسی در صنف خودش باید رعایت کند. از نظر اخلاقی درست نیست که یک نفر تمام موفقیت را به نام خودش بنویسد و مصادره کند، در حالی که دیگران هم در آن نقش داشتهاند. علی خدایی از دوستان من و یکی از مربیان سازنده استان مازندران است، اما مسئله این است که اهورا از سال 1394 در باشگاه دلاوران ساری ثبتنام کرد. من و پدر اهورا (فرهاد خاطری) همدوره و همباشگاهی بودیم که مربیمان هم اسماعیل دنگسرکی بود. به همراه هم و مراد محمدی و چند نفر دیگر در سطح استان تمرین میدادیم که بعد از چند سال، اسماعیل دنگسرکی باشگاه خصوصی خودش را تاسیس کرد و اهورا هم آنجا ثبتنام کرد. با پدرش آمده بود، که پدرش هم مثل ما تمرین میداد.
غیبت کشتیگیر طلایی صربستان در مسابقات جهانی به دلیل تصادف شدیدکریمی ادامه داد: بعد از مدتی شرایط برای دنگسرکی به گونهای شد که به دلیل بدهیهای باشگاه و با توجه به اینکه ورودی باشگاه هم به خاطر کرونا خیلی کم شده بود، به اجبار باشگاه را اجاره داد. ما با هم نشستیم و برای آنکه 10-15 بچه فوقالعاده و فنیای که داشتیم حیف نشوند و بتوانند جای دیگری کارشان را ادامه دهند، تصمیم گرفتیم آنها را به باشگاههای دیگر بفرستیم. برخی از بچهها به باشگاه علی خدایی که مربی مورد تأیید همه ما بود، رفتند و عدهای هم به سالن حسین مناجاتی که مربی خوب و تحصیلکرده رده سنی پایه است. اهورا هم یکی از آنها بود که به باشگاه علی خدایی رفت. هماهنگ کردیم که این اتفاق بیفتد و علی خدایی هم از این مسئله استقبال کرد.
این مربی سازنده ساروی عنوان کرد: اینکه همه چیز در نهایت به اسم یک نفر تمام شود، خوب نیست، کشتی، ورزش پهلوانی است و برای یک بچه خیلیها زحمت میکشند که قهرمان جهان شود. از علی خدایی هم ممنونیم که در آن وقت کار مربیگری این بچه را برعهده گرفت و زحمتش را کشید، ولی خوب بود که از مربیان گذشته اهورا هم اسم میبرد. علاوه بر این، در مازندران خیلی از پدرها صفر تا صد کار هدایت بچههایشان را در کشتی را خودشان برعهده دارند اما وقتی بچه معروف میشود، نامی از آنها نیست.
کریمی درباره اینکه آیا مشکل سالن تمرینی آنها برطرف شده است، گفت: خودم مربی استان و سرمربی جوانان هستم. پیگیر دو سه باشگاه هستیم و از طریق اداره کل ورزش و جوانان و همچنین امیر شایگان رئیس هیئت کشتی هم پیگیریم که یکی از مجموعههایی که سالن کشتی دارند را در اختیار بگیریم.