پنج‌شنبه 8 آذر 1403

کشف استعدادهای هنری پنهان در جشنواره هنرهای تجسمی فجر

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
کشف استعدادهای هنری پنهان در جشنواره هنرهای تجسمی فجر

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان معتقد است که برگزاری پانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در مقیاس استانی باعث کشف استعدادهای هنری استان‌ها می‌شود.

- اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، بخش استانی پانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر با عنوان «تجسم هنر» با هدف توسعه و رشد هنرهای تجسمی در سراسر کشور در استان‌های 32گانه برگزار می‌شود؛ این بخش از سال گذشته با هدف حمایت از هنرمندان استانی، هنرمندان ساکن در مناطق محروم و نیز تمرکززدایی از پایتخت به ساختار جشنواره هنرهای تجسمی فجر اضافه شده است.

استان هنرخیز و فرهنگی کردستان ازجمله استان‌هایی است که برای نخستین بار میزبان جشنواره هنرهای تجسمی فجر شده است. قرار است در نمایشگاه «تجسم هنر» در سنندج 55 اثر از 18 هنرمند در گالری سوره به نمایش درآید. به همین بهانه به سراغ «علی اصغر دریایی» مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان رفتیم و در این‌باره با او هم‌کلام شدیم.

دریایی ضمن اشاره به مزایای برگزاری پانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر در سطح استان‌ها گفت: برگزاری جشنواره استانی فجر ایده و فکر بسیار خوبی است. عموماً رویدادهای ملی این‌چنینی در سطح پایتخت برگزار شده و لازم است تمرکززدایی کنیم و این رویداد را به استان‌ها بیاوریم. در این‌صورت، دستاوردهای مثبت بسیاری برای استان‌ها به همراه خواهد داشت.

جهانی شدن هنر انقلاب اسلامی با جشنواره هنرهای تجسمی فجر امکان‌پذیر است

وی عنوان کرد: در استان کردستان استعدادهای فرهنگی و هنری بسیاری وجود دارند که هنوز ناشناخته مانده‌اند؛ یکی از اثرات خوب برگزاری جشنواره هنرهای تجسمی فجر در استان کردستان، کمک به کشف استعدادهای پنهان موجود در استان است. این رویداد هنری می تواند ما را در مسیر فعلیت‌بخشی به ظرفیت‌های فرهنگی و هنری یاری کند؛ در روستاهای استان کردستان، گنجینه‌های پنهان هنری و فرهنگی وجود دارد و برگزاری رویدادهای این‌چنینی باعث می‌شود که ما ظرفیت‌های پنهان استانمان را بیابیم و از این طرفیت‌ها در راستای تعالی فرهنگ و هنر استان استفاده کنیم.

مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان درباره برگزاری نمایشگاه بخش «تجسم هنر» پانزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر اظهار کرد: در نمایشگاه فجر استانی 55 اثر از 18 هنرمند در رشته‌های تذهیب، نقاشی، عکاسی، خوشنویسی، گرافیک، تصویرسازی و مجسمه‌سازی در گالری سوره روی دیوار می‌روند؛ همچنین 12 اثر برگزیده استانی نیز در قالب این رویداد هنری به نمایش درخواهند آمد که در نوع خود اتفاق بسیار خوبی برای استان است.

علی اصغر دریایی ضمن تأکید بر ظرفیت بالای هنرهای تجسمی در استان کردستان گفت: ظرفیت‌های هنری استان کردستان بسیار قابل‌توجه است و ضرورت دارد که رویدادهای هنری ملی همانند فجر به این استان بیایند؛ در نمایشگاه «تجسم هنر» 55 اثر به نمایش درمی‌آید که این عدد کمی نیست و می‌تواند در سال‌های آینده افزایش پیدا کند. در بسیاری از مواقع گفته می‌شود که استان کردستان، استانی فرهنگی و هنری است و از گذشته بسیاری از هنرمندان متعلق به این استان بوده‌اند. این یک واقعیت است و اکنون نیز جوانان هنرمند استان این مسیر را ادامه می‌دهند.