چهارشنبه 7 آذر 1403

کشف انبار بیش از یک میلیون عدد لوازم الکترونیکی قاچاق در جنوب تهران

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
کشف انبار بیش از یک میلیون عدد لوازم الکترونیکی قاچاق در جنوب تهران

تهران_ ایرنا_ رییس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف بیش از یک میلیون و 88 هزار عدد انواع لوازم الکترونیکی قاچاق در محدوده خیابان فدائیان اسلام واقع در جنوب تهران خبر داد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از پلیس پایتخت، سرهنگ علی ولی پور گودرزی در این باره گفت: به دنبال اطلاع ماموران پلیس امنیت اقتصادی از دپوی مقادیر بسیار زیادی انواع لوازم الکترونیکی خارجی قاچاق در محدوده خیابان فدائیان اسلام، مامورین این پلیس طی یک عملیات همزمان و منسجم پس از رصدهای اطلاعاتی نامحسوس به محل دپوی کالاهای قاچاق مراجعه و بیش از یک میلیون و 88 هزار عدد لوازم الکترونیکی را کشف کردند.

وی با بیان اینکه در بررسی اولیه مشخص شد کالا های مکشوفه در محل مکان موصوف در سامانه انبارداری و جامع تجارت ثبت نشده افزود: همچنین مدارک مثبته گمرکی نیز ارائه نشد و به همین دلیل مشخص شد که کالاهای مذکور قاچاق است.

رییس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ با اشاره به اینکه کاراگاهان با رصد های اطلاعاتی موفق به کشف کالاها را شدند، گفت: کالا ها با هماهنگی و کسب مجوز از مقام قضایی در محل توقیف شد.

به گفته ولی پور گودرزی کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را 300 میلیارد ریال اعلام کرده است.

طرح نوروزی پلیس فتا تهران بزرگ

جانشین پلیس فتا تهران بزرگ از کشف بیش از 90 درصدی پرونده های واصله به پلیس فتا تهران بزرگ از ابتدای سال جاری و شروع طرح ویژه نوروزی خبر داد.

سرهنگ سعید پیرزاد، در این باره گفت: در کنار همه فرصت هایی که در فضای مجازی وجود دارد تهدیداتی نیز در این فضا متصور است، یکی از مهمترین تهدیدات فضای مجازی جرایم رایانه ای است که از ابتدای سال جاری خصوصا در جرائم مربوط به کلاهبرداری رایانه ای و برداشت غیر مجاز از حساب شهروندان شاهد وقوع پرونده های متعددی بوده ایم.

وی افزود: متناسب با این تهدیدات اقدامات پلیس فتا نیز با قدرت و جدیت و به صورت تاثیرگذار ادامه دارد و شهروندان محترم می توانند ضمن رعایت نکات پیشگیرانه با توجه به حضور دائمی همکاران در مرکز فوریت های سایبری پلیس فتا تهران بزرگ در هر ساعت از شبانه روز حتی در ایام تعطیلات نوروزی در صورت مواجه شدن با مشکلاتی از این قبیل در فضای مجازی به همکاران بنده مراجعه نمایند تا همان خدماتی را که در ایام عادی دریافت می‌کردند بدون هیچ گونه کاستی و خللی دریافت کنند.

رییس مرکز مبارزه با جرائم سایبری پلیس فتا تهران بزرگ به کاربران توصیه کرد: به صورت دوره ای رمز های کارت بانکی خود را تغییر دهید حتما از فروشگاه های معتبر که دارای نماد اعتماد الکترونیک هستند خرید کرده و قبل از مشاهده فیزیکی کالا از پرداخت بیعانه در خرید از سایتهای فروش اجناس دست دوم جدا اجتناب کنند.

وی خطاب به شهروندان گفت: از نصب اپلیکیشن هایی که از منابع ناشناس و نامعتبر برای شما ارسال می‌شود و نیز باز کردن پیامک هایی که حاوی لینک های جعلی برای ارائه خدماتی مثل مشاهده ابلاغیه سامانه ثنا و سهام عدالت است و از سر شماره های شخصی و ناشناس برای شما ارسال شده اجتناب کنید و در زمان ورود اطلاعات کارت بانکی خود در درگاه های پرداخت بانکی حتما از صفحه کلید مجازی استفاده کرده و از اصالت درگاه پرداخت مطمئن شوید.

رییس مرکز مبارزه با جرائم سایبری پلیس فتا تهران گفت: در رابطه با جرایم اخلاقی با توجه به اینکه صدمات جبران ناپذیری که به خانواده ها وارد می کند سعی کنید که از نگهداری و به اشتراک گذاری اطلاعات شخصی خود در گوشی های هوشمند و شبکه های اجتماعی خودداری کنید.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به تغییر و جعل هویت اشخاص در فضای مجازی به افراد ناشناس تحت هیچ شرایطی اعتماد نکنید و در صورت مواجه شدن با هر گونه مورد مشکوک مراتب را به پلیس فتا اطلاع دهید.

برچسب‌ها