کشف حجاب
کشف حجاب
رسا نوشت: آیتالله رجبی تصریح کرد: نباید به بهانه کار فرهنگی از اجرای قانون حجاب و مقابله با هنجارشکنان دست برداشت چنانکه نباید با اهتمام به اجرای قانون حجاب از فعالیتهای تبیینی، فرهنگی و اقناعی و گفتمانسازی غافل شد.
محمود رجبی: مسأله حجاب در جامعه ما را حتی از یک حکم شرعی مسلم و یک قانون قطعی مصوب فراتر برده و به یک مسأله امنیتی و ضد هویت ملی طراحی شده از سوی دشمنان ملت تبدیل کرده است.
جماران نوشت: حزب ندای ایرانیان با انتقاد از پلمب کسبوکارها بهدلیل «کشف حجاب» از رئیس قوه قضاییه خواست که مدافع حقوق پایمال شده مردم باشد و دستور به توقف این اقدامات غیرقانونی بدهد.
سعیدی گفت: حداقل عزای عمومی باید اعلام میشد ولی هیچ اقدامی صورت نگرفت و تا زمانی که هیئت اعزامی مقام رهبری به استان نیامدند، واقعیتها برعکس جلوه داده شد.
روابط عمومی دادستانی کل کشور: با توجه به تبصره ماده 638 قانون مجازات اسلامی کشف حجاب در معابر و انظار عمومی جرم انگاری و برای آن مجازات تعیین گردیده است. بنا بر گزارشهای واصله بعضی از بانوان در داخل هواپیما خصوصاً پروازهای داخلی اقدام به کشف حجاب می کنند.
هم میهن نوشت: سعیدی گفت: حداقل عزای عمومی باید اعلام میشد ولی هیچ اقدامی صورت نگرفت و تا زمانی که هیئت اعزامی مقام رهبری به استان نیامدند، واقعیتها برعکس جلوه داده شد... مردم منتظر هستند که عاملین و آمرین این حادثه تلخ در یک دادگاه شفاف محاکمه شوند که هنوز رخ نداده، اما اتفاقات خوبی رقم خورده است. تعدادی از کسانی که در آن روز تلخ به شهادت رسیدند، از سوی بنیاد شهید بهعنوان شهید تلقی...
در پی وصول گزارشاتی در خصوص کشف حجاب توسط تعدادی از بانوان در داخل هواپیما، دادستان کل کشور در نامهای خطاب به وزیر راه نسبت بر انجام تکالیف قانونی توسط مسئولان مربوطه و الزام به رعایت موازین شرعی و قانونی تأکید کرد.
در پی دریافت گزارشهای دریافتی درباره کشف حجاب توسط تعدادی از بانوان در داخل هواپیما، دادستان کل کشور در نامهای خطاب به وزیر راه نسبت بر انجام تکالیف قانونی تاکید کرد.
دادستان کل کشور در پی دریافت گزارشهای دریافتی درباره کشف حجاب توسط تعدادی از بانوان در داخل هواپیما، در نامهای خطاب به وزیر راه نسبت بر انجام تکالیف قانونی توسط مسئولان مربوطه و الزام به رعایت موازین شرعی و قانونی تاکید کرد.
دادستان کل کشور در نامهای خطاب به وزیر راه و شهرسازی نسبت بر انجام تکالیف قانونی توسط مسئولان مربوطه و الزام به رعایت موازین شرعی و قانونی توسط مسافرین هواپیما و برخورد با قانون شکنان تاکید کرد.
ایسنا نوشت: دادستان کل کشور در پی دریافت گزارشهای دریافتی درباره کشف حجاب توسط تعدادی از بانوان در داخل هواپیما، در نامهای خطاب به وزیر راه نسبت بر انجام تکالیف قانونی توسط مسئولان مربوطه و الزام به رعایت موازین شرعی و قانونی تاکید کرد.
دادستان کل کشور در نامه ای خطاب به وزیر راه نسبت بر انجام تکالیف قانونی توسط مسئولان مربوطه و الزام به رعایت موازین شرعی و قانونی تاکید کرد.
دادستان کل کشور در پی دریافت گزارشهای دریافتی درباره کشف حجاب توسط تعدادی از بانوان در داخل هواپیما، در نامهای خطاب به وزیر راه نسبت بر انجام تکالیف قانونی توسط مسئولان مربوطه و الزام به رعایت موازین شرعی و قانونی تاکید کرد.
دادستان کل کشور در پی دریافت گزارشهای دریافتی درباره کشف حجاب توسط تعدادی از بانوان در داخل هواپیما، در نامهای خطاب به وزیر راه نسبت بر انجام تکالیف قانونی توسط مسئولان مربوطه و الزام به رعایت موازین شرعی و قانونی تاکید کرد.
درصورت تخلف خودرو پس از سه پیامک کشف حجاب، خودرو توقیف میشود. حالا صداوسیما در آیتمی این اتفاق را به تصویر کشیده است.
تهران - ایرنا - دادستان کل کشور در پی دریافت گزارشهای دریافتی درباره کشف حجاب توسط تعدادی از بانوان در داخل هواپیما، در نامهای خطاب به وزیر راه نسبت بر انجام تکالیف قانونی توسط مسئولان مربوطه و الزام به رعایت موازین شرعی و قانونی تاکید کرد.