کشف 62 قمر دیگر زحل
به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از اسپیس، اخترشناسان 62 قمر جدید را کشف کرده اند که به دور سیاره حلقه دار زحل می چرخند. در حالی که مشتری همچنان بزرگترین سیاره ای است که به دور خورشید می چرخد اما مبارزه بر سر اینکه کدام سیاره بیشترین قمرها را در مدار خود دارد، به طور قطعی به نفع زحل بوده است.
در این ماه، اتحادیه بین المللی نجوم قرار است 62 قمر اضافی زحل را بر اساس دسته ای از اجرام کشف شده توسط ستاره شناسان بررسی کند.
قمرهای تازه کشف شده زحل هیچ شباهتی به جسم درخشان در آسمان شب زمین ندارند. شکل آنها نامنظم است، مانند سیب زمینی و بیش از یک یا دو مایل عرض ندارند. آنها دور از سیاره نیز می چرخند (بین شش میلیون تا 18 میلیون مایل).
با این حال این قمرهای کوچک نامنظم در نوع خود جذاب هستند. آنها عمدتاً به صورت گروهی در کنار هم قرار می گیرند و ممکن است بقایای قمرهای بزرگتر باشند که در حین چرخش به دور زحل متلاشی شده اند.
بانی بوراتی از آزمایشگاه پیشرانش جت ناسا گفت: «این قمرها برای درک برخی از سؤالات بزرگ در مورد منظومه شمسی بسیار کلیدی هستند. آنها اثر انگشت وقایعی را دارند که در منظومه شمسی اولیه رخ داده است.»
رهبر یک گروه اکتشاف ماه به تایمز گفت که هزاران قمر در اطراف زحل و مشتری وجود دارد و تعداد کمی از قمرها در جهت مخالف به دور زحل می چرخند.