کشورهای فقیر بیش از بحران آب و هوایی برای بدهیها هزینه میکنند
نتایج یک گزارش نشان می دهد: کشورهای فقیر پنج برابر بیش از بحران آب و هوایی برای پرداخت بدهیهایشان هزینه می کنند.
به گزارش ایسنا، طبق اعلام "کمپین بدهی جوبیلی" کشورهایی با درآمد کمتر، پنج برابر بیشتر از آنچه برای مقابله با تاثیر تغییرات آب و هوا و کاهش انتشار کربن هزینه کنند به پرداخت بدهی اختصاص می دهند.
ارقام مربوط به این کمپین نشان می دهد که 34 کشور از فقیرترین کشورهای جهان سالانه 29.4 میلیارد دلار برای پرداخت بدهی هزینه می کنند و این در حالیست که در این کشورها برای کاهش تاثیر شرایط آب و هوایی 5.4 میلیارد دلار اختصاص داده می شود.
اوگاندا اعلام کرده است که بین سالهای 2020-2016 میلادی، 537 میلیون دلار از جمله بودجه آژانسهای بینالمللی و سایر اهداکنندگان برای پروژههای مرتبط با آب و هوا و به منظور انطباق زیرساختهای این کشور و مقابله با شرایط اضطراری آبوهوایی هزینه شده است. با این حال، بودجه سالانه 107.4 میلیون دلاری با پرداخت بدهی خارجی که در سال 2021 به 739 میلیون دلار می رسد، کاهش می یابد و در سال 2025 به 1.35 میلیارد دلار افزایش می یابد.
به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه گاردین، "کمپین بدهی جوبیلی" اعلام کرده اوگاندا تنها کشور کم درآمدی نیست که برای پرداخت سود بدهی طی چهار سال آینده به پول نقد بیشتری نیاز دارد. تخمین زده شده که تا سال 2025 میلادی 34 کشور مورد بررسی قرار گرفته، هفت برابر بیش از فعالیت در حوزه محدود کردن تاثیر تغییرات آب و هوایی ناگذیر هستند که برای پرداخت بدهی هزینه کنند.
انتهای پیام