کلاهبرداریهای اینترنتی گسترده در اصفهان از طریق لینک جعلی
رئیس پلیس فتای اصفهان گفت: لینکهای آلوده که با عنوانهای مختلف از طریق شمارههای شخصی از طرف دوستان، اقوام، همکاران و دیگر افراد ارسال میشود، به معنای هک شدن گوشی ارسالکننده پیام است که توسط لینک دیگری هک شده و بعد از دسترسی به دفترچه تلفن این فرد، پیامک به مخاطبان ارسال شده است.
رئیس پلیس فتای اصفهان گفت: در یک هفته اخیر از مجموع یک هزار و800 تماس با مرکز فوریتهای سایبری استان بیش از 67 درصد از آنها مربوط به قربانیانی بود که با ضربه زدن بر روی لینکهای جعلی، موجودی حسابشان به سرقت رفته بود.
به گزارش مرکز اطلاعرسانی پلیس اصفهان، سرهنگ نعمتالله طاهرپور اظهار کرد: در این راستا 66 لینک جعلی و 301 حساب از متهمان توسط کارشناسان پلیس شناسایی و مسدود شد.
وی افزود: برداشتهای غیرمجاز از حساب شهروندان از طریق لینکهای آلوده، سهم زیادی از جرائم سایبری استان را به خود اختصاص داده است.
رئیس پلیس فتای اصفهان افزود: لینکهای آلوده که با عنوانهای مختلف از طریق شمارههای شخصی از طرف دوستان، اقوام، همکاران و دیگر افراد ارسال میشود، به معنای هک شدن گوشی ارسالکننده پیام است که توسط لینک دیگری هک شده و بعد از دسترسی به دفترچه تلفن این فرد، پیامک به مخاطبان ارسال شده است.
این مقام انتظامی تصریح کرد: هر پیام حاوی لینک که از هر فردی برای شما ارسال شد البته غیر از سرشمارههای متعلق به دستگاههای اداری، میتواند در راستای هک گوشی همراه باشد.
سرهنگ طاهرپور ادامه داد: به تازگی در شیوهای جدید، کلاهبرداران در پیام ارسالی به شهروندان، خود را مامور پست معرفی و بیان میکنند که برای تحویل ابلاغیه قضائی به منزل شما مراجعه کردیم، اما حضور نداشتید و در صورت ندیدن ابلاغیه، حکم جلبتان صادر میشود، بنابراین برای رویت ابلاغیه خود باید بر روی لینک کلیک کنید که این لینک مصداق همان لینک جعلی است.
وی از شهروندان خواست در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و مجرمانه، مراتب را از طریق سامانه فوریتهای سایبری به شماره 096380 یا سایت پلیس فتا به آدرس اینترنتی www.fata.gov.ir گزارش دهند.
از میان اخبار