کمال تبریزی
کمال تبریزی
شبکههای تلویزیونی در کنار «شکارچی شنبه» و «منصور» از چند فیلم جدید همچون «زاغهنشینان فوتبالیست»، «خطرناک»، «کونگفوکار بیباک» و «نقاش» در روزهای پنجشنبه و جمعه برای اولین بار رونمایی خواهد کرد.
خشونت در سریالهای نمایش خانگی است که هر روز نسبت به قبل افزایش مییابد. طوری که اغلب سریالهای اخیر سکوها، سرشار از قتل و ضرب و شتم و خون و خونریزی هستند.
تلویزیون پنجشنبه و جمعه این هفته فیلمهای سینمایی و تلویزیونی آماده پخش کرده است که از شبکههای سیما به روی آنتن خواهند رفت. موضوع فیلمهای انتخاب شده بیشتر تحتتأثیر هفته دفاع مقدس و همچنین وقایع اخیر لبنان است و تعدادی فیلم جدید هم در میان آنها مشاهده میشود.
شبکههای تلویزیونی برای آخر هفته تلویزیون در کنار چند نوستالژی رسول ملاقلیپور و کمال تبریزی، 4 فیلم جدید همچون «خشمگین»، «تنگنا»، «یک برش دو برش یک گل آمد» و «والدین دانش آموزان» را تدارک دیدهاند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، فیلمهای سینمایی «وصل نیکان»، «مهاجر»، «بلمی به سوی ساحل»، «پرواز در شب»، «مستطیل قرمز»، «افق»، «تک تیر انداز»، «ایستاده در غبار»، «هور در آتش»، «کیمیا»، «آبادان یازده 60»، «شیار 143»، «تنگه ابوقریب»، «جنگ نفت کش ها»، «بی قرار»، «لیلی با من است»، «فرزند خاک»، «شماره 10» و «مقاومت»؛ در طول هفته دفاع مقدس از شبکههای یک، تهران، آموزش و نمایش روی آنتن...
آیا با بازیگران دهه شصتی سینمای ایران آشنا هستید؟ در ادامه به معرفی چند بازیگر محبوب این دهه که به زودی چهل ساله میشوند، خواهیم پرداخت.
با آغاز جنگ تحمیلی ایران و عراق، سینمای ایران در دهه 60 نقش بسزایی در تبیین دفاع مقدس در جامعهای که تازه انقلاب شده بود داشتند. سینمایی که جدا از نگاه ایدئولوژیک، برخاسته از سینمای بدنه بود. سینمایی که کارگردانهای نام آشنا چون ساموئل خاچیکیان با فیلم «عقابها»، زندهیاد سیف اللهداد با فیلم «کانیمانگا»، محسن محسنی نسب با فیلم «یورش» و سینماگران کمتر شناخته شده ای چون ناصر مهدیپور...
شبکههای سیما برای روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه، مصادف با ولادت حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) 46 فیلم سینمایی و تلویزیونی آماده پخش کرده اند.
شبکههای تلویزیون در روزهای میلاد حضرت رسول اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) و آغاز هفته دفاعمقدس فیلمهایی را تدارک دیده که روزهای پنجشنبه، جمعه و شنبه روی آنتن میروند.
استاد محمدحسین شهریار از جمله شاعران و پژوهشگران زبان و ادب پارسی بود که در دوران پربار زندگی فرهنگی و هنری خود همواره علاقهمندی های زیادی به حوزه موسیقی در کنار شعر و پژوهش های ادبی داشت.