سه‌شنبه 16 بهمن 1403

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به رقابت چین برای تبدیل شدن به قدرت نخست اقتصادی جهان گفت: اقتصاد چین به انرژی و محصولات پتروشیمی نیازمند است که این موضوع به عنوان مزیت اصلی ایران محسوب می‌شود، زیرا ایران نزدیک‌ترین کشور به چین است.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی معنای توافقات ایران و چین را افول هژمونی آمریکا در نظم نوین جهانی عنوان کرد و گفت: نتیجه این همکاری‌ها خنثی‌سازی تحریم‌ها، تثبیت امنیت در منطقه و برتری گفتمان جمهوری اسلامی است.

خبرگزاری تسنیم

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگوها و فضای مجازی نسبت به سفر رئیس جمهور به چین واکنش نشان دادند که در این گزارش می‌خوانید.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: استقبال گرم مقامات چین از رئیس‌جمهور کشورمان خط بطلانی بر دخالت‌های بی اساس غربی‌ها در امور داخلی ایران کشید و نشان داد که چین با کشورهایی که ثبات سیاسی دارند وارد همکاری اقتصادی می‌شود.

خبرگزاری مهر

نماینده ادوار مجلس با اشاره به سه اقدام ضروری برای تحقق گام دوم انقلاب گفت: کار مهم در گام بعدی انقلاب آن است که توسعه شعاری جای خود را به توسعه عملیاتی بدهد.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

رحیمی جهان آبادی گفت: ما در جنگ رسانه ای، تبلیغاتی و امنیتی و روانی قرار گرفتیم و از همه ابزار‌ها برای دفاع از کشور و ملت باید استفاده کنیم.

وب‌گاه عرشه آنلاین

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اگر کسی مستنداتی دال بر این‌که مذاکراتی پیش از سال 1399 در جریان بوده دارد باید آن را ارائه کند و من تصور می‌کنم این ادعاها نوعی فضاسازی برای تحت تاثیر قرار دادن فضای فعلی کشور است و کمکی به مصالح ملی و منافع مردم نمی کند.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، در ابتدای نشست دکتر محمود شوری و دکتر عابد اکبری دو تن از پدید آورندگان این اثر توضیحاتی در معرفی کتاب و ضرورت‌های تدوین آن ارائه نمودند و در ادامه دکتر سید جلال دهقانی فیروزآبادی استاد روابط بین الملل، دانشگاه علامه طباطبایی به عنوان اولین سخنران این نشست با طرح این سوال که چگونه می‌توانیم سیاست خارجی را ارزیابی کنیم؟ به موضوع سیاست خارجی ایران...

وب‌گاه خبر آنلاین

تسنیم نوشت: عموئی گفت: اخیراً ادعاهایی مطرح شده است که «اگر قانون اقدام راهبردی نبود ما می‌توانستیم برجام را احیا کنیم» یا «تمام شروط ما برای رفع تحریم‌ها را پذیرفته بودند، اما مجلس جلوی احیای برجام را گرفت» در حالی که این بحث هیچ مبنای تاریخی ندارد چرا که مذاکرات احیای برجام از 13 فروردین 1400 آغاز شد و پیش از آن مذاکراتی صورت نگرفته بود که گروهی تصور کند می‌توانست آن را به نتیجه برساند.

خبرگزاری تسنیم

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی گفت: اگر کسی مستنداتی دال بر اینکه مذاکراتی پیش از سال 1399 در جریان بوده دارد باید آن را ارائه کند و تصور می‌کنم این ادعاها نوعی فضاسازی برای تحت تاثیر قرار دادن فضای فعلی کشور است و کمکی به مصالح ملی و منافع مردم نمی‌کند.

وب‌گاه عرشه آنلاین

«اگرچه به نظر می رسد هزینه نگهداری و راه اندازی این جت برای ایران بالا باشد، اما در صورت توافق بر سر تولید مشترک موتور سوخو -35 در ایران، این هزینه ها می تواند کاهش یابد.»

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس سفر رییس جمهور به چین را تدوام بخش توسعه ارتباطات تهران و پکن عنوان کرد و گفت: این سفر می‌تواند در سرعت بخشیدن به اجرای برنامه جامع همکاری های مشترک 25 ساله دو کشور موثر و کارآمد باشد.

خبرگزاری تسنیم

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به سفر رئیس‌جمهور به چین گفت: گسترش روابط ایران و چین و متعاقب آن حضور ایران در سازمان شانگهای و نزدیک شدن به گروه بریکس نشانه‌هایی است که می‌توان چرخش قدرت به سمت آسیا را از آن دریافت کرد.

خبرگزاری ایرنا

تهران - ایرنا - عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، پیام سفر رییس جمهور به چین را توانایی ایران در بلوک بندی آسیا توصیف کرد و گفت: جمهوری اسلامی از توسعه روابط با غرب هم استقبال می‌کند.

خبرگزاری مهر

رئیس کمیته روابط خارجی مجلس گفت: سیاست خارجی ما از حالت تک موضوعی و تک بعدی خارج و چندجانبه شده است که قطعاً این رویکرد گشایش‌هایی را برای کشورمان ایجاد خواهد کرد.