کمیسیون فرهنگی
کمیسیون فرهنگی
سخنگوی شورای شهر تهران گفت: انشاءالله با تمهیدات و برنامهریزی و فراهم کردن شرایط نمایشگاه کتاب در سال آینده در محل نمایشگاه شهر آفتاب برگزار خواهد شد.
قائم مقام و سخنگوی سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بیان کرد: نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران یک فعالیت و همگرایی جمعی و الگوی مدیریت مشارکت در بین رویدادهای کشور است که برای برگزاری آن قریب به 70 دستگاه دخیل هستند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، جلسه اعضای کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با مدیران سیوپنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با حضور علی رمضانی، قائم مقام و سخنگو؛ سعید مجیدی، مدیر کمیته فعالیتهای فرهنگی و حسین تیموری؛ مدیر کمیته اجرایی و پشتیبانی سیوپنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران؛ علیرضا نادعلی شهرستانکی، عضو و نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی...
عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران گفت: مجموعه شهرآفتاب نتوانست مساحت مورد نیاز نمایشگاه کتاب را تامین کند.
قائم مقام و سخنگوی سیوپنچمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با تشریح جزئیات برگزاری این رویداد گفت: «ساعت کاری این دوره از نمایشگاه همانند سالهای گذشته از 10 تا 20 است و در روزهای پنجشنبه و جمعه به مدت یک ساعت تمدید میشود.»
قائم مقام سیوپنجمین نمایشگاه کتاب گفت: برای برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران قریب به 70 دستگاه دخیل هستند.
پریسا مقتدی، مدیر تماشاخانه سنگلج درباره تخریب ساختمان مجاور این تماشاخانه، با بیان این که «نگران جان سنگلج هستیم»، واکنش نشان داد.
مدیر تماشاخانه سنگلج با اعلام خبر تخریب ساختمان مجاور این تماشاخانه از مسئولان شهرداری خواست تا جان سنگلج این تماشاخانه قدیمی و خاستگاه نمایش ایرانی را به خطر نیندازند.
مدیر تماشاخانه سنگلج با اعلام خبر تخریب ساختمان مجاور این تماشاخانه از مسئولان شهرداری خواست تا جان سنگلج، این تماشاخانه قدیمی و خاستگاه نمایش ایرانی، را به خطر نیندازند.
روز به روز شاهد بدتر شدن وضعیت اینترنت در ایران هستیم. محدودیتهای شدید اینترنت توسط دولت، که هم در کاهش آزادیهای آنلاین و هم در احتمال قطع کامل اینترنت نمود پیدا میکند، زندگی کاربران ایرانی را تحت تاثیر قرار داده است. گزارشهای اخیر، نگرانیهایی را در مورد راهاندازی «اینترنت ملی» ایجاد کرده است که میتواند به طور کامل دسترسی به پلتفرمهای پیامرسان و شبکههای اجتماعی جهانی مانند...
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا نادعلی، عضو و سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران در دویست و بیست و نهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه در اردیبهشت ماه بهار کتاب و کتابخوانی نیز اتفاق میافتد، اظهار کرد: از 19 تا 29 اردیبهشت ماه نمایشگاه کتاب به عنوان مهمترین رویداد فرهنگی برگزار خواهد شد و بنده به عنوان رییس کمیته فرهنگی به نمایندگی از کمیسیون فرهنگی اجتماعی در...
در جلسه مشترک کمیسیون برنامه و بودجه و فرهنگی و اجتماعی شورای شهر، بهای خدمات فرهنگی و هنری در مجموعههای وابسته به اداره کل بانوان و سازمان فرهنگی و هنری بررسی شد.
روزنامه همشهری: این روزها در فضای مجازی گفت وگوی جدی درباره سبک برخورد با بدحجابی است. برخی در دفاع از اقدامات سلبی و عدهای نیز در نقد آن میگویند و می نویسند. اما فصل مشترک همه آنها دغدغه حجاب است. بهجز جریان مطرود خارج نشین، کسی از اباحهگری و کشف حجاب دفاع نمیکند و بحث برسر نحوه اصلاح و ارتقای حجاب است.
جایگزینی تاکسیها، اتوبوسها و خودروهای شخصی بنزینی با خودروهای برقی ضرورتیست که در حال حاضر کسی نسبت به اهمیت آن، تردیدی ندارد اما چرا با این وجود، در عمل حرکت به این سمت بسیار کند بود؛ جواب این مسئله را با سخنگوی شورای شهر تهران در میان گذاشتیم.
واقعیت این است که مردم در ماجرای حجاب بسیار جلوتر از مسئولان هستند و به ناچار هزینه کم کاری دستگاه ها و گیجی در تصمیم گیری را نیز همین مردم می دهند.
نماینده تبریز درباره نقش رئیسی بابت بازگشت گشت ارشاد گفت: آقای رئیس جمهور در چندین صحبت خود گفتهاند بساط بی حجابی را از کشور جمع میکنند.