شنبه 17 آبان 1404

کمیسیون فرهنگی

کمیسیون فرهنگی

خبرگزاری مهر

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به ضرورت ارتقا جایگاه اداره کل امور بانوان خواستار احیا حوزه مشاوران امور بانوان در مناطق و سازمان های شهرداری شد.

خبرگزاری تسنیم

عضو شورای اسلامی شهر تهران در صفحه اجتماعی خود نوشت: حوزه بانوان نیازمند تغییر است و ارتقای آن از یک اداره کل به سازمان یا مرکز می‌تواند سرآغاز این رویکرد باشد.

وب‌گاه مشرق نیوز

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: خبرهای خوبی برای هنرمندان و جامعه هنری کشور داریم که به‌زودی اعلام می‌کنیم.

خبرگزاری تسنیم

اعضای کمیسیون فرهنگی در جلسه اخیر 11 عضو هیأت تحقیق و تفحص از مرکز گردشگری غار علیصدر در استان همدان را مشخص کردند.

خبرگزاری خبرنگاران جوان

سرپرست تیم ملی فوتبال گفت: فدراسیون همیشه مشکل مالی داشته و حدود 10 ماه است که کادر ایرانی تیم ملی هیچ حقوقی دریافت نکرده اند.

خبرگزاری دانشجو

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، حمید استیلی با اشاره به مشکلات مالی فدراسیون فوتبال در آستانه بازی با کره جنوبی و لبنان در مرحله انتخابی جام جهانی 2022 قطر به رادیو تهران گفت: فدراسیون فوتبال همیشه مشکلات مالی داشته است. جا دارد از کادر ایرانی تیم ملی تشکر کنم که بالغ بر 10 ماه است حقوق نگرفته‌اند و خالصانه و با تمام وجود کار می‌کنند. از وحید هاشمیان و بقیه بچه‌ها تشکر کردم که...

خبرگزاری میزان

مدیر تیم ملی فوتبال ایران گفت: بازیکنان لژیونر ما از اول فروردین که فیفادی شروع می‌شود به سمت سئول حرکت کرده و دوم به ما ملحق می‌شوند.

خبرگزاری دانا

سرپرست تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: کادرفنی ایرانی تیم ملی فوتبال حدود 10 ماه است که حقوق نگرفته‌اند.

خبرگزاری مهر

مدیر تیم ملی فوتبال ایران گفت: مربیان ایرانی تیم ملی 10 ماه است که حقوقی دریافت نکرده اند.

خبرگزاری دانا

رافائل سانتونخا ضمن بازدید از مرکز آکادمی IFBB با سیداحسان قاضی زاده هاشمی دیدار و گفتگو کرد.

خبرگزاری مهر

نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی گفت: رژیم کودک کش اسرائیل نشان داده است که وجودش در منطقه مخرب و تنش آفرین است.

وب‌گاه اقتصاد نیوز

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: به زودی خبرهای خوبی به هنرمندان و جامعه هنری کشور خواهیم داد و در حال یک کار کارشناسی هستیم که به زودی خبر آن مخابره می شود

وب‌گاه مشرق نیوز

من به رئیس سازمان سینمایی هم گفتم که راضی نیستم شرعاً ریالی از پول جمهوری اسلامی بدهید به فیلم یا محصولی که خلاف آرمان‌های انقلاب اسلامی باشد.