کنگره آمریکا
کنگره آمریکا
رسانه های محلی گزارش کردند که لایحه تبادل زندانی میان ایران و بلژیک در کمیسیون روابط خارجی پارلمان بلژیک به تصویب رسید. روزنامه استاندارد گزارش کرد که اکثریت اعضای این کمیته به نفع این لایحه رای دادند. این لایحه در حالی به تصویب رسیده است که گروههای مخالف و حتی نمایندگان کنگره آمریکا تمامی تلاش خود را بهکار گرفتند تا با مداخله در روند پیشبرد این طرح انساندوستانه اخلال ایجاد کنند....
فارس نوشت: وبگاه «بروکسل تایمز» در این خصوص گزارش کرد، پیش نویس قانون تبادل زندانیان بین بلژیک و ایران با هدف آزادی یکی دیگر از کارمندان غیر دولتی بلژیکی که در ایران بازداشت است، تهیه شده است.
چگونه از "جذب حداکثری" به "ماشین تولید دشمن" تبدیل شدیم؟
کمیسیون روابط خارجی پارلمان بلژیک طرح تبادل زندانی بین جمهوری اسلامی و بلژیک را به تصویب درآورد.
گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بررسیها نشان میدهد که ایالات متحده حدود 1500 تحریم را علیه ایران اعمال کرده است و اکثر این تحریمها در حوزه اقتصادی بوده است. عجیب اینجاست که مشکلات اقتصادی کشور در شرایط تحریمی و غیر تحریمی یکسان بوده و در عمل شاهد جهش اقتصادی در کشور نبودهایم، متأسفانه از سالیان دور، رویه غلط توجه به درآمدهای نفتی همواره مورد تأکید دولتها بوده است. باوجوداینکه همواره...
وزیر امور خارجه دولت روحانی گفت: جان کری به من میگفت «اگر شما برجام را امضا کنید آنقدر می آیند در ایران سرمایه گذاری کنند که وقت نمی کنید، برایشان ویزا صادر کنید».
مشاوران ایرانی خائن که از سیاستمداران آمریکایی هستند، با مشورتهای خود خواستار تشدید تحریمهای دشمنان علیه ملت ایران شدهاند اما طبق بیانات رهبر انقلاب، محاسباتشان غلط از آب درمیآید.
یکی از عناصر غربگرا میگوید مانع مهم احیای برجام، ذهنیت مغرضانهای است که در کشور حاکم شده است.
مشاوران ایرانی خائن که از سیاستمداران آمریکایی هستند، با مشورتهای خود خواستار تشدید تحریمهای دشمنان علیه ملت ایران شدهاند اما طبق بیانات رهبر انقلاب، محاسباتشان غلط از آب درمیآید.
ایران و آمریکا با دو برنامه تقریبا متباین پا به دوحه گذاشتند؛ واشنگتن درصدد بود آنچه را بهعنوان تحریمهای سازگار با برجام میخواند، از دستور کار مذاکرات خارج کند و بر تحریمهای قابل معامله متمرکز شود و در نقطه مقابل ایران بر رفع بخشی از تحریمهایی پافشاری میکند که آمریکا حاضر به انعطافپذیری درباره آنها نیست.
«مواضع دولت بایدن که مدام از حمایتش جهت برقراری ثبات در خاورمیانه سخن می گوید، روی کاغذ قابل احترام است با این حال اینکه این دولت نیز همچون دولت های پیشین آمریکا، سیاست های امتحان شده و بی مصرفی را در قبال بازیگران منطقه ای نظیر عربستان سعودی دنبال می کند، اوجِ کوته بینی این دولت را می رساند و صرفا به بدتر شدن تنش ها با تهران دامن خواهد زد.»
یک نماینده کنگره آمریکا از دیدار رئیسجمهور این کشور با همتای ترکیهای خود در جریان اجلاس ناتو در پایتخت اسپانیا انتقاد کرد.
مهدی مطهر نیا گفت: نکته جالب این است که کسانی که برجام را آتش زدند امروز برای حفظ برجام در حال مذاکره هستند. بدون تردید این رفتار در ایران برای استراتژیستهای آمریکایی معنادار است. این اتفاق در حالی رخ میدهد که بایدن در جامعه آمریکا جایگاه متزلزلی دارد و ریاستجمهوری وی برای مردم آمریکا با کمترین جذابیت همراه بوده است.