کودکان در شهربازی رباتیک با زندگی فناورانه آشنا میشوند
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ «حسین ذبیحی خیبری» مدیرعامل شرکت آینده رباتیک سبز آرسام گفت: محصولاتی که ما تولید می کنیم تکنولوژی را به زندگی کودکان وارد کرده و سبب می شود تا آنها، خیلی زودتر یک زندگی تکنولوژیک را تجربه کنند. ورود هوش مصنوعی به زندگی کودکان این شرکت دانش بنیان، یک شهربازی رباتیک ساخته که یک ربات در راس آن قرار دارد...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ «حسین ذبیحی خیبری» مدیرعامل شرکت آینده رباتیک سبز آرسام گفت: محصولاتی که ما تولید می کنیم تکنولوژی را به زندگی کودکان وارد کرده و سبب می شود تا آنها، خیلی زودتر یک زندگی تکنولوژیک را تجربه کنند. ورود هوش مصنوعی به زندگی کودکان این شرکت دانش بنیان، یک شهربازی رباتیک ساخته که یک ربات در راس آن قرار دارد و یکسری بازیهای تکنولوژیک را هدایت می کند. در این اساببازیهای هوشمند، برای آموزش و سرگرمی کودکان، از هوش مصنوعی استفاده شده؛ مثلا گوشی موبایل به ابزاری تعاملی تبدیل و کودک با آن بازی کرده و مراحل پیش می رود و گوشی موبایل به قطعات متصل می شود.
البته که این بازی مشابه خارجی چندانی ندارد و مهمترین نوع آن آمریکایی است، اما امتیازی که نمونه ایرانی در قیاس با نمونههای مشابه خارجی دارد آن است که قابلیت کار در هر نوع گوشی را دارد. حال آن که نمونههای خارجی تنها با آیپد کار می کنند. این شرکت با این قبیل ابتکارها، موفق به دریافت جایزه یونیسف شده است. تامین بازار داخل و ارزآوری برای تولید این محصول ایران ساخت که در حال حاضر در مراحل نهایی قرار دارد، 10 نفر به طور مستقیم مشغول فعالیت هستند که در ادامه و با ورود به بخش بازاریابی و دیگر بخش ها، تعداد نفرات شاغل مستقیم و غیرمستقیم، بیشتر می شود.
با توجه به اینکه نمونههای خارجی مشابه، به دلیل گران بودن وارد نمی شوند، این محصول دانش بنیان می تواند ضمن تامین بازار داخلی، ارزآوری خوبی از محل صادرات داشته باشد.
ذبیحی در پایان ضمن تشکر از حمایتهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: این معانت برای دانش بنیان ها، اقدامات بسیار خوبی انجام داده به طوری که اگر این مجموعه اقدامات نبود، کار واقعا برای تمامی شرکتهای دانش بنیان سخت می شد.