دوشنبه 3 دی 1403

گام بلند گروه 44 توپخانه نزاجا برای ارتقای قدرت آتش و تحرک بیشتر

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
گام بلند گروه 44 توپخانه نزاجا برای ارتقای قدرت آتش و تحرک بیشتر

اصفهان - فرمانده گروه 44 توپخانه نزاجا از برنامه‌ریزی گروه 44 توپخانه نزاجا برای ارتقای قدرت آتش و تحرک بیشتر خبر داد.

اصفهان - فرمانده گروه 44 توپخانه نزاجا از برنامه‌ریزی گروه 44 توپخانه نزاجا برای ارتقای قدرت آتش و تحرک بیشتر خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، کارگاه تخصصی با محوریت ارتقا قدرت آتش و تحرک‌پذیری در عملیات‌های نظامی، با هدف تقویت توان رزمی و ارتقا کارایی واحدهای توپخانه‌ای در گروه 44 توپخانه نزاجا، صبح شنبه با حضور فرماندهان، کارکنان و متخصصان این حوزه برگزار شد. این کارگاه به‌منظور بررسی استراتژی‌ها و تکنیک‌های نوین در زمینه افزایش کارآمدی این دو عامل حیاتی در میدان نبرد، طراحی و اجرا شد.

سرهنگ بابک معظمی گودرزی، فرمانده گروه 44 توپخانه نزاجا در ابتدای این کارگاه با تأکید بر اهمیت ارتقا قدرت آتش و تحرک‌پذیری در توان رزمی نیروهای نظامی گفت: در شرایط جنگ‌های مدرن، توانایی انجام عملیات سریع، مؤثر و دقیق از ارکان اصلی پیروزی در میدان نبرد است. ارتقا قدرت آتش و تحرک‌پذیری نه‌تنها باعث افزایش دقت در عملیات‌ها می‌شود، بلکه امکان واکنش سریع در برابر تهدیدات مختلف را نیز فراهم می‌آورد. ما باید توانمندی خود را در این دو حوزه به حدی برسانیم که در هر شرایطی قادر به انجام عملیات با سرعت و دقت بالا باشیم.

وی افزود: امروزه تغییرات سریع در فناوری‌ها و تاکتیک‌های جنگی، نیاز است که ما همگام با این تحولات، توانایی‌های خود را ارتقا دهیم. به همین دلیل، برگزاری کارگاه‌هایی همچون این کارگاه، ضروری است تا نیروهای ما با جدیدترین تجهیزات، تکنیک‌ها و روش‌های استراتژیک در زمینه قدرت آتش و تحرک‌پذیری آشنا شوند و بتوانند در هر شرایطی پاسخگوی تهدیدات باشند.

سرهنگ معظمی گودرزی با اشاره به نیاز به هماهنگی میان واحدهای مختلف نظامی برای بهبود عملکرد گفت: در دنیای امروز، تهدیدات به‌طور افزایشی پیچیده‌تر و متنوع‌تر شده‌اند. در چنین شرایطی، تنها با افزایش هماهنگی و همکاری بین‌دستگاهی و بهره‌گیری از فناوری‌های پیشرفته است که قادر خواهیم بود در برابر این تهدیدات واکنش‌های سریع و مؤثر ارائه دهیم. توانایی واحدهای توپخانه‌ای در انجام عملیات سریع و مؤثر می‌تواند نقش تعیین‌کننده‌ای در نتیجه‌گیری در میدان نبرد داشته باشد.

وی همچنین بر لزوم استفاده از سیستم‌های پیشرفته و بهینه‌سازی منابع تأکید کرد و گفت: توسعه و به‌کارگیری سامانه‌های هدایت دقیق، فناوری‌های شبیه‌سازی، و ابزارهای تحلیلی، می‌تواند دقت و سرعت عملیات‌های توپخانه‌ای را به‌طور چشمگیری افزایش دهد. این ابزارها به ما کمک می‌کنند تا در شرایط مختلف، حتی در زمانی که تصمیم‌گیری‌های فوری نیاز است، بهترین گزینه‌ها را انتخاب کرده و عملیات‌ها را به‌طور بهینه انجام دهیم.

سرهنگ معظمی گودرزی در ادامه سخنان خود بر لزوم آموزش مستمر و به‌روز بودن در استفاده از این تکنیک‌ها و تجهیزات تأکید کرد و گفت: پیشرفت در این حوزه‌ها فقط با آموزش‌های مستمر و آگاهی از آخرین دستاوردهای علمی و فناوری‌های نوین میسر است. ما باید به‌طور مداوم توانمندی‌های خود را در این زمینه‌ها بهبود بخشیم تا بتوانیم در شرایط بحرانی بهترین عملکرد را داشته باشیم.

در پایان این کارگاه، فرمانده گروه 44 توپخانه نزاجا بر استمرار برگزاری چنین کارگاه‌هایی و به‌روزرسانی آموزش‌های تخصصی تأکید کرد و گفت: هدف ما این است که با تداوم این‌گونه برنامه‌ها و با استفاده از تجهیزات پیشرفته، به توان رزمی و دفاعی گروه 44 توپخانه نزاجا افزوده و در راستای تقویت دفاع ملی و حفظ آمادگی در برابر تهدیدات خارجی، گام‌های مؤثری برداریم.