گرمای هوا منجر به کاهش بینایی سالمندان!
نتایج یک تحقیق جدید نشان میدهد که گرمای هوا منجر به کاهش بینایی در سالمندان میشود!
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نتایج یک تحقیق جدید نشان میدهد که افراد مسن 65 سال به بالا که در دماهای گرمتر زندگی میکنند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به اختلال شدید بینایی هستند و نسبت به همتایان خود که در آب و هوای سردتر زندگی میکنند، مشکلات بینایی بیشتری دارند.
این تحقیق که در مجله علمی Ophthalmic Epidemiology منتشر شده، بیان میکند که افراد مسن که در مناطقی با دمای متوسط زیر 50 درجه فارنهایت (10 درجه سانتیگراد) زندگی میکنند، کمترین میزان را داشتند. در مقایسه با این افراد، 14 درصد افزایش در اختلال شدید بینایی برای افرادی که در مناطقی با دمای متوسط بین 50 تا 54.99 درجه فارنهایت (12 درجه سانتیگراد) هستند، مشاهده شد.
گرمایش جهانی امکان ابتلا به مالاریا را افزایش میدهداین احتمال برای افراد مسن در مناطقی با میانگین دمای 55-59.99 درجه فارنهایت (15 درجه سانتیگراد) 24 درصد و در مناطقی که میانگین دما 60 درجه فارنهایت یا بالاتر بود، 44 درصد افزایش یافت.
پروفسور Esme Fuller-Thomson، نویسنده اصلی این مطالعه میگوید: ارتباط بین دمای متوسط شهرستان و اختلال بینایی عمیقاً نگرانکننده است و با افزایش دمای جهانی به دلیل تغییرات آب و هوایی، بسیار مهم است که ببینیم آیا شیوع اختلال بینایی در بین سالمندان نیز افزایش مییابد.
به گزارش تسنیم، تغییرات اقلیمی به طرق مختلف بر سلامت انسان تأثیر میگذارد؛ افزایش دما باعث بیشتر بیماریهای مرتبط با گرما میشود و امواج گرما میتواند منجر به کمآبی، گرمازدگی و حتی گرمازدگی کشنده شود.
افزایش آلودگی هوا ناشی از آتشسوزیهای جنگلی و طوفانهای گرد و غبار که با تغییرات آب و هوایی تشدید شدهاند، میتواند به ریهها آسیب برساند و منجر به مشکلات تنفسی مانند آسم و سایر بیماریهای مزمن ریوی شود.
سموم محیطی آب و هوای گرمتر باعث رشد جلبکهای مضر در آبی میشود که برای شنا یا نوشیدن استفاده میکنیم. این جلبکها میتوانند سمومی تولید کنند که در هنگام نوشیدن آب یا تماس با پوست باعث بیماری میشوند.
بیماریهای گسترده تغییرات آب و هوایی همچنین دامنه حشرات ناقل بیماری مانند پشهها را افزایش میدهد. در نتیجه، بیماریهایی مانند زیکا، ویروس نیل غربی، دنگی و مالاریا در مناطقی که این بیماریها قبلاً ناشناخته بودند به مردم میرسد.
رویدادهای آب و هوایی شدید، مانند سیل و طوفان، به دلیل تغییرات آب و هوایی رایجتر میشوند که این اتفاقات میتواند باعث جراحت و مرگ شود. رویدادهای شدید همچنین میتوانند خدمات ضروری مانند برق و مراقبتهای بهداشتی را مختل کنند که منجر به اثرات غیرمستقیم سلامتی شود.