یک‌شنبه 2 شهریور 1404

گروسی: تاکتیک خاصی از اسکوچیچ ندیدم / لژیونر‌ها باعث شده‌اند دنیا فوتبال ایران را بشناسد

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
گروسی: تاکتیک خاصی از اسکوچیچ ندیدم / لژیونر‌ها باعث شده‌اند دنیا فوتبال ایران را بشناسد

پیشکسوت فوتبال ایران گفت: تیم ملی با استفاده از داشته‌های خوب خود و توانایی بالای بازیکنان به جام جهانی صعود کرد و چیز خاصی از اسکوچیچ ندیدیم.

محسن گروسی در گفت‌وگو با میزان، درباره پیروزی تیم ملی فوتبال ایران مقابل عراق و صعود به جام جهانی 2022 قطر اظهار داشت: عراق در این دوره مانند همیشه نبود، اما به طور کلی ایران با حضور مهره‌های خوب و ارزنده خود که بیشتر آن‌ها در تیم‌های اروپایی توپ می‌زنند عراق را تحت فشار گذاشت و حتی می‌توانستیم به گل‌های بیشتری هم برسیم. صعودی مقتدرانه و شیرینی داشتیم و همه کشور از این اتفاق خوشحال شدند و امیدوارم این روند خوب در جام جهانی هم ادامه‌دار باشد. لژیونر‌های تیم ملی باعث شده‌اند همه دنیا فوتبال ایران را بشناسند.

وی درباره تاثیر دراگان اسکوچیچ در تیم ملی و نتایج آن گفت: اگر بخواهیم واقع‌بینانه نگاه کنیم تیم ملی با استفاده از داشته‌های خوب خود و توانایی بالای بازیکنان به جام جهانی صعود کرد و از لحاظ تاکتیکی خیلی خوب نبود و چیز خاصی از اسکوچیچ ندیدیم. نمی‌خواهم بگویم اسکوچیچ ضعیف است و از لحاظ فنی خیلی تاثیر نداشته، اما او فقط به دنبال کسب نتیجه بود و به آن رسید. شرایط مقابل تیم‌های بزرگ بسیار فرق دارد و قرار نیست کار ساده‌ای داشته باشیم، باید با فراهم کردن امکانات مناسب و بازی‌های تدارکاتی متعدد تیم ملی را تقویت کنیم و حمایتی همه‌جانبه از آن داشته باشیم.

وی افزود: هر سرمربی که بالای سر تیم ملی باشد و امکانات در اختیار او قرار ندهیم به مشکل خواهد خورد. آرزوی ما صعود از دور گروهی جام جهانی است که با فراهم شدن امکانات و یک برنامه‌ریزی مناسب شاید خود اسکوچیچ هم بتواند این ماموریت سنگین را به سرانجام برساند.

پیشکسوت تیم ملی در رابطه با حضور هواداران در دیدار مقابل عراق تصریح کرد: هواداران مدت‌ها بود که تشنه حضور در استادیوم بودند و بودن آن‌ها در کنار تیم ملی از لحاظ روحی و روانی برای بازیکنان بسیار مفید بود. حضور بانوان اتفاقی بسیار خوب است و امیدوارم ادامه‌دار باشد.

محسن گروسی در خصوص مسابقه ایران و امارات خاطرنشان کرد: بازیکنانی که به اردوی تیم ملی فراخوانده می‌شوند قطعاً از لحاظ فنی سطح بالایی داشته‌اند و باید از آن‌ها هم استفاده شود تا عیارشان مشخص شود. مسابقات باقی مانده تیم ملی می‌توانند برای نیمکت نشین‌ها بسیار حیثیتی باشند و آن‌ها انگیزه بیشتری از بازیکنان فیکس داشته باشند. اسکوچیچ باید به تمام بازیکنان میدان دهد تا ببیند آیا می‌تواند در بازی‌های سخت و سنگین هم از آن‌ها استفاده کند یا خیر. حتی مقابل کره‌جنوبی هم می‌توانیم با ترکیبی متفاوت به میدان برویم.