دوشنبه 5 آذر 1403

گروه E را بیشتر بشناسید؛ جنگ سه‌جانبه ماتادورها، ژرمن‌ها و سامورایی‌ها در گروه مرگ

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
گروه E را بیشتر بشناسید؛ جنگ سه‌جانبه ماتادورها، ژرمن‌ها و سامورایی‌ها در گروه مرگ

تهران - ایرنا - با مشخص شدن گروه‌بندی‌های جام جهانی قطر، نگاهی اجمالی به تیم‌های حاضر در گروه E این رقابت‌ها داریم.

به گزارش ایرنا، قرعه‌کشی جام‌جهانی 2022 قطر در شهر دوحه برگزار شد و در آن تیم‌های اسپانیا، آلمان، ژاپن و پلی اف بین قاره ای (کاستاریکا، نیوزلند) در گروه E این مسابقات همگروه شدند. در ادامه این گزارش این گروه را مورد بررسی قرار می‌دهیم.

لاروخا با نسلی طلایی شبیه به سال 2008

تیم ملی اسپانیا نخستین بازی ملی خود را در سال 1920 مقابل دانمارک انجام داد که با برتری یک بر صفر اسپانیا همراه بود.

بی شک بهترین نسل فوتبال اسپانیا نسل سال 2008 بود که توانست پس از قهرمانی در یورو 2008، جام جهانی 2010 و یورو 2012، تبدیل به تنها تیم اروپایی شده که توانسته قهرمان سه جام متوالی بین‌المللی شود.

در ژانویه 2008 اسپانیا برای اولین بار در رده‌بندی فیفا به صدر جدول صعود کرد. اسپانیا بین نوامبر 2006 و ژوئن 2009 در 35 بازی شکست نخورد تا اینکه برزیل این رکورد را شکست. از بزرگترین بردهای این تیم می‌توان به بازی اسپانیا 6-0 کرواسی اشاره کرد. خیلی ها بر این باور هستند که این نسل جدید اسپانیا می‌تواند بسیار شبیه به نسل طلایی 2008 باشد.

تیم ملی اسپانیا به بازی اصطلاحاً تیکی تاکا به معنای پاسکاری و حرکت‌های جمعی خود معروف است. این تیم از لحاظ دفاعی جز برترین تیم‌های اروپا است و از بهترین سابقه‌های دفاعی آنها می‌توان به دریافت تنها دو گل با وجود قهرمانی در جام جهانی 2010، دریافت کمتر از 10 گل در این سال و قهرمانی با دریافت یک گل در یورو 2012 اشاره کرد.

همچنین می‌توان به حضور برترین خط‌های دفاعی و حضور ستارگان بزرگی چون سرخیو راموس، پویول، ویکتور والدز، دنی کارواخال، ایکر کاسیاس، فرناندو هیرو و... اشاره کرد، دفاع اسپانیا در طول سال‌ها از نقطه قوت های این تیم بوده است.

اسپانیایی‌ها به دلیل رنگ قرمز پیراهنشان به لاروخا (قرمزها) معروف هستند. به آن‌ها قرمزهای خشمگین نیز می‌گویند. این لقب به خاطر رفتار خشمگینانه خوسه ماریا بلائوسته در المپیک 1920 گفته می‌شود. در آن رقابت‌ها اسپانیا مدال نقره را دریافت کرد و این تیم نیز به تاریخ پیوست.

افتخارات تیم ملی فوتبال اسپانیا

جام جهانی: در مجموع 15 حضور (نخستین بار در سال 1934)

1 بار قهرمانی در سال 2010

جام ملت های اروپا: در مجموع 10 حضور (نخستین بار در سال 1964)

3 بار قهرمانی در سال: 1964، 2008، 2012

تیم اسپانیا در آخرین رنکینگ فیفا با 1709.19 امتیاز در رتبه 7 قرار گرفته است.

سرمربیگری این تیم به عهده لوییس انریکه 51 ساله اسپانیایی است که از سال 2018 هدایت تیم ملی اسپانیا را بر عهده گرفته است.

لاروخا در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی اروپا در گروه B با تیم های (سوئد، یونان، گرجستان و کوزوو) هم گروه بود.

آن ها توانستند با کسب 19 امتیاز 6 برد یک مساوی و یک باخت به عنوان تیم اول از این گروه به جام رویاها صعود کند.

بهترین بازیکن اسپانیا در این مرحله جوردی آلبا 33 ساله باشگاه بارسلونا اسپانیا نام دارد که توانست در 4 بازی 4 پاس گل و دقت پاس 89 درصدی نمره 7.3 را کسب کند. آیمریک لاپورته 27 ساله مدافع باشگاه منچستر سیتی نیز توانست در 5 بازی دقت با پاس 96 درصد نمره 7.3 را در کارنامه خود ثبت کند.

بهترین گلزن اسپانیا در مرحله انتخابی جام جهانی فران تورس 22 ساله جوان و آینده دار باشگاه بارسلونا اسپانیا نام دارد که توانست در 6 بازی 4 گل نمره 7.2 را کسب کند.

از دیگر بازیکنان تاثیر گذار اسپانیا می‌توان از کارلوس سولر هافبک باشگاه والنسیا و سرخیو بوسکتس کاپیتان اسپانیا و باشگاه بارسلونا یاد کرد.

مانشافت به دنبال بازگشت به روزهای خوش

تیم ملی آلمان در سال 1900 تاسیس شده است. در سال 1949، آلمان به دو تیم آلمان غربی و آلمان شرقی تقسیم شد که هر دو توسط فیفا به رسمیت شناخته شدند تا سال 1990 که دوباره با هم متحد شدند.

رکوردهای این دو تیم، با هم ادغام شده است. نخستین بازی رسمی آلمان در سال 1908 مقابل سوئیس انجام شد که آب برتری 5 بر 3 سوئیس همراه بود.

آلمان پس از برزیل دومین تیم ملی موفق فوتبال در دنیاست. آن‌ها چهار بار قهرمان جام جهانی فوتبال (1954، 1974، 1990، 2014) و سه بار قهرمان جام ملت‌های اروپا (1972، 1980، 1996) شده‌اند. آن‌ها همچنین دارای چهار نایب‌قهرمانی در جام جهانی، سه نایب‌قهرمانی در جام ملت‌های اروپا، چهار مقام سومی در جام جهانی، سه مقام سومی در جام ملت‌های اروپا و یک رتبه چهارم در جام جهانی هستند.

آلمان شرقی در سال 1976 قهرمان المپیک نیز شد. علاوه بر این، آلمان‌ها در این رقابت‌ها به دو مقام نایب‌قهرمانی، سه مقام سومی و یک رتبه چهارمی دست یافتند.

از دیگر افتخارات آلمانی‌ها می‌توان به قهرمانی در جام کنفدراسیون‌ها 2017 و یک مقام سومی در این مسابقات اشاره کرد.

آلمان تنها کشوری است که هم در رده مردان و هم در رده زنان در جام جهانی فوتبال به مقام قهرمانی رسیده است.

همچنین تنها کشور اروپایی است که به تمام جام‌های جهانی که اجازه حضور در آن‌ها را داشته، راه یافته است.

لقب تیم ملی آلمان مانشافت به معنی "تیم" است. کمتر پیش می‌آید به آن‌ها عقاب‌ها بگویند چرا که به خاطر سمبل جمهوری فدرال آلمان است. به آلمان ژرمن‌ها نیز گفته می‌شود.

تیم آلمان در آخرین رنکینگ فیفا با 1650.53 امتیاز در رتبه 12 قرار گرفته است.

مانشافت در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی اروپا در گروه 10 با تیم های (مقدونیه، رومانی، ایسلند، ارمنستان و لیختن اشتاین) هم گروه بود.

آن ها توانستند با کسب 27 امتیاز 9 برد و یک باخت به عنوان تیم اول از این گروه راهی بزرگترین رویداد فوتبالی شوند.

هدایت این تیم را هانسی فلیک 53 ساله آلمانی بر عهده دارد.

بهترین بازیکن آلمان در مرحله انتخابی جام جهانی لروی سانه 26 ساله، هافبک باشگاه بایرن مونیخ آلمان نام دارد که توانست در 9 بازی 4 گل، 2 پاس گل و نمره 7.8 را کسب کند.

ایلکای گوندوغان 31 ساله، هافبک باشگاه منچسترسیتی انگلیس با کسب نمره 7.7، سرژ گنابری 26 ساله، هافبک باشگاه بایرن مونیخ با کسب نمره 7.6 و تیمو ورنر 26 ساله مهاجم باشگاه چلسی انگلیس با کسب نمره 7.2 بهترین گلزنان در مرحله انتخابی جام جهانی با پنج گل بودند.

از دیگر بازیکنان تاثیرگذار آلمان می‌توان از نیکلاس زوله مدافع باشگاه بایرن مونیخ آلمان و مارکو رویس هافبک باشگاه دورتموند آلمان یاد کرد.

سامورایی‌ها به دنبال چهارمین صعود، این بار از گروه مرگ

تیم ملی ژاپن نخستین بازی ملی خود را در سال 1917 مقابل تیم چین برگزار کرد که این بازی با برتری 5 بر صفر چین همراه بود.

ژاپنی‌ها به عنوان باثبات‌ترین تیم 20 سال اخیر آسیا، امیدهای زیادی به کسب بهترین نتایج تاریخ کشورشان در جام جهانی را دارند.

سامورایی‌ها برای هفتمین بار پیاپی جواز حضور در جام جهانی را به دست آوردند. فوتبال در ژاپن در سال 1991 با جی لیگ محبوب شد. با این حال تا سال 1993 لیگ حرفه‌ای شروع نشد.

سامورایی‌ها بر پایه فوتبال منظم، منسجم و سریع در جام جهانی حاضر خواهند بود. این تیم در آسیا یک قدرت برتر محسوب می‌شود. آن‌ها توانستند در سال‌های 1992، 2000، 2004 و 2011 قهرمان جام ملت‌ها شوند.

ژاپن شاید در رنکینگ فیفا، فوتبال نخست آسیا را نداشته باشد اما با ثبات‌ترین تیم بیست سال اخیر قاره آسیا است که در هر تورنمنتی بهترین نمایش را بین تیم‌های آسیایی دارد. این تیم با چهار قهرمانی در جام ملت‌های آسیا و هفت صعود پی در پی به جام جهانی بهترین تیم آسیا از این منظر است.

سامورایی‌ها در سال‌های اخیر پیشرفت چشم‌گیری در فوتبال داشتند و در آستانه جدا شدن از سطح فنی فوتبال قاره کهن هستند. آن‌ها در بازی‌های تدارکاتی با تیم‌هایی مانند آرژانتین و برزیل دیدار می‌کنند و خبری از شکست‌های تحقیرآمیز نیست.

سامورایی‌های آبی لقب این کشور آسیایی است و به جنگجویان این کشور برمی‌گردد که پیراهن آبی رنگ می‌پوشیدند.

به ژاپن تیم متولد شده از آفتاب گفته می‌شود چرا که در میان پرچم این کشور آفتاب نیز دیده می‌شود. همچنین به خاطر منطقه جغرافیایی این کشور است چرا که طبق یک افسانه قدیمی، ژاپن در منطقه‌ای واقع است که خورشید متولد شده است.

تیم ژاپن در اخرین رنکینگ فیفا با 1553.44 امتیاز در رتبه 23 قرار گرفته است.

سامورایی‌ها در مرحله نهایی انتخابی جام جهانی در گروه B با تیم های (عربستان، استرالیا، عمان، ویتنام و چین) هم گروه بود.

آن ها توانستند با کسب 22 امتیاز 7 برد 1 مساوی و 2 باخت بعد از عربستان به عنوان تیم دوم از این گروه به جام جهانی 2022 قطر صعود کرد.

هاجیمه موریاسو بازیکن پیشین تیم ملی ژاپن هدایت تیم ملی کشورش را بر عهده دارد.

بهترین بازیکن ژاپن در مرحله انتخابی جام جهانی جونیا ایتو 29 ساله، مهاجم باشگاه خنک بلژیک نام دارد که توانست در 14 بازی 6 گل، 6 پاس گل و نمره 7.6 را کسب کند.

بهترین گلزن ژاپن تاکومی مینامینو 27 ساله و سرشناس باشگاه لیورپول انگلیس است که در 15 بازی 10 گل، 4 پاس گل و نمره 7 را در کارنامه خود ثبت کند.

از دیگر بازیکن تاثیرگذار ژاپن می‌توان از شوئیچی گوندا دروازبان این تیم و تاکفوسا کوبو هافبک باشگاه مایورکا اسپانیا نام برد.

برنده پلی‌آف بین قاره‌ای (کاستاریکا - نیوزلند)

برنده دیدار دو تیم کاستاریکا و نیوزلند به عنوان تیم چهارم در گروه E مسابقات قرار می‌گیرد.

حال باید دید در پایان مرحله گروهی جام جهانی کدام یک از این گروه سخت می‌تواند جواز حضور در مرحله یک شانزدهم نهایی جام جهانی قطر را کسب کند.

برنامه دیدارهای اول این گروه به شرح زیر است:

2 آذر

آلمان - ژاپن / ساعت 16:30 / ورزشگاه بین‌المللی خلیفه

اسپانیا - برنده بازی نیوزیلند یا کاستاریکا / ساعت 19:30 / ورزشگاه الثمامه

برچسب‌ها

گروه E را بیشتر بشناسید؛ جنگ سه‌جانبه ماتادورها، ژرمن‌ها و سامورایی‌ها در گروه مرگ 2
گروه E را بیشتر بشناسید؛ جنگ سه‌جانبه ماتادورها، ژرمن‌ها و سامورایی‌ها در گروه مرگ 3
گروه E را بیشتر بشناسید؛ جنگ سه‌جانبه ماتادورها، ژرمن‌ها و سامورایی‌ها در گروه مرگ 4