گروکشی یک اطلاعاتی سابق درباره حجاب و تنبیه صهیونیستها / اصلاح طلبان رادیکال: مقابله با بیحجابی را تعطیل کنید!
اصلاح طلبان رادیکال می کوشند تا کشور را دچار بحران تعریف کرده و عدم حضور خود در حاکمیت را دلیل وجود این شرایط تعریف کنند!
سرویس سیاست مشرق -در میان انبوهی از گزارشها و تیترهای خبری، در یک بسته کامل با نام «ویژههای مشرق» شما را در جریان مسائل مهم و اثرگذار از نگاه روزنامههای کشور قرار میدهیم.
در این ویژهنامه، نگاهی به آخرین مواضع جناحهای سیاسی و تحولات مهم داخلی، خارجی، اوضاع اقتصادی و اجتماعی کشور انداخته میشود که مخاطبان بامطالعه آن به رهیافتهای مهم، نکات و تأملات از سیر وقایع اثرگذار دست خواهند یافت، در این بخش با ما همراه باشید
************
روزنامههای امروز شنبه 25 فروردین در حالی چاپ و منتشر شد کهبیانات رهبر معظم انقلاب در خطبه نماز عیدفطر درباره رژیم خبیث صهیونیستی و تنبیه دشمن، پاسخ به این سوال که ایا افزایش مبلغ جریمه بازدارنده است؟ و بررسی پاسخ ایران به جنایت صهیونیستها در صفحات نخست روزنامههای امروز برجسته شده است.
با وجود آنکه 12 روز از جنایت صهیونیستهابه ساختمان کنسولگری ایران در سفارت ایران در دمشق میگذرد، موضوع پاسخ احتمالی تهران به تلآویو بحث داغ اینروزهاست و در این راستا محافل کارشناسی و رسانهای داخلی، منطقهای و بینالمللی به بررسی سناریوهای متفاوت نحوه حمله ایران، واکنش متقابل اسرائیل و به دنبال آن آینده خاورمیانه پرداختهاند.
روزنامه شرق در گزارش اول امروز خود درباره مدل مواجه و پاسخ تهران به جنایت رژیم صهیونیستی نوشته است:
در حالی گزارشهای رسانهای، برخی اقدامات و موضعگیریها در روزهای گذشته، احتمال وقوع حمله تهران را قویتر کرده است که همزمان واشنگتن هم دست به تحرکاتی برای خودداری تهران از حق پاسخگویی خود زده است. دراینباره متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا، روز پنجشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در واشنگتن و در آستانه واکنش احتمالی ایران به اسرائیل در حمله به کنسولگری خود در دمشق سوریه اعلام کرد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، در حال رایزنی با شرکا و متحدان واشنگتن است تا با ایران «برای تشدیدنشدن تنش» گفتوگو کنند. خبرگزاری رویترز نیز گزارش داد که آمریکا از طریق کشورهای عربی از ایران خواسته تا تنشها با اسرائیل کاهش یابد.
روزنامه هممیهن نیز به بررسی واکنشها و پیامهای آمریکا و رژیم صهیونیستی پس از سخنرانی رهبر انقلاب پرداخته و در گزارشی خبری مینویسد:
پاسخ به اسرائیل به امری حیثیتی برای ایران در منطقه و جهان تبدیل شده است که عدول از آن به این راحتی هم [ممکن] نیست. در این زمان حساس و محدود، ابتدا سطح و شکل پاسخ ایران بسیار مهم است که تعیینکننده نوع رفتار طرف یا طرفهای مقابل خواهد بود. با این حال، ناگفته هم نماند که صرف نوع حمله مستقیم از خاک ایران به اسرائیل ولو اینکه تلفات و خسارت چندانی هم بر جای نگذارد، یک نوع تابوشکنی است و دلالتهای خاص خود را دارد و باید دید که نوع مواجهه اسرائیل و آمریکا با آن بهویژه در این شرایط به چه شکلی خواهد بود؟
در بخش دیگری از این گزارش آمده است:
آیا به نوعی با آن کنار خواهند آمد و با برخی اعمال خرابکارانه در داخل در صرافت جبران میافتند یا سطحی از واکنش مستقیم را نشان خواهند داد که ممکن است به کنش و واکنشهای دوسویه تبدیل شود و همین خطر وقوع جنگ را افزایش میدهد.
اما سیاسیترین تحلیل درباره تنبیه صهیونیستها را روزنامه اعتماد منتشر کرده است، علی ربیعی وزیر و مشاور دولت روحانی در یادداشتی عجیب و سراسر تعارض به گروکشی میان پاسخ به دشمن و مسائل سیاست داخلی پرداخته و نوشته است:
این روزها همراه با بحرانهای منطقهای، تداوم تحریم، تهدید حاکم شدن ترامپیستها و جسارت یافتن جدید رژیم اسراییل، نهادهای حاکمیتی خود هر روز با ایجاد یک تنش جدید، بهطور مداوم با اظهارنظرها، تهدیدهای لفظی و مصوبات پرتنش اجتماعی، جامعه را متشنج میکنند. نگاه کنید به ماجرای پارک قیطریه، سیزده به در، تهدید و تحدید کسب و کارها به خصوص در فضای مجازی و مباحث پیرامون حوزه فرهنگ و جامعه هنری. صدا و سیما در کلان خط مشیای برای وحدتسازی و جامعیت بخشی ندارد، بلکه اتفاقا بعضا یک پای دوقطبیسازی هم میشود!
در روزهای اخیر کنایههای سیاسی و سوگیری از آن به بخشی از برنامههای دائمی اصلاحطلبان بدل شده است، اصلاح طلبان رادیکال ضمن بازنمایی شرایط کشور به عنوان یک سیستم درگیر بحران های متعدد!، مسئولان را به عدم برخورد با بی حجابی ها و ناهنجاری فرهنگی - اجتماعی توصیه می کنند تا بنا بر نظام اندیشگی اصلاح طلبان مبنی بر کرنش، حمایت از پاسخ ایران به جنایت دمشق حاصل شود!
این بخش از اصلاح طلبان با بیان اینکه امروز و در شرایطی که یک بحران خارجی، نظام و جامعه را تهدید میکند، نظام تدبیر و حکمرانی عقلایی به ما میگوید که ضروری است از تمام ظرفیتها و زیرسیستمها برای ایجاد همدلی، ثبات داخلی، افزایش اعتماد به ساختار سیاسی و ایجاد روحیه حمایتگرانه در برابر تهدید خارجی و بهطور کلی از یک انسجام اجتماعی بزرگ در برابر تهدید بیرونی استفاده شود، می کوشند تا طرح های مقابله با ناهنجاری ها و بی هنجاری ها به عنوان عوامل تنش آفرین و بی ثباتی تعریف و تفسیر کنند.
اصلاح طلبان رادیکال می کوشند تا اولا، کشور را یک سیستم دچار بحران تعریف کرده و عدم حضور خود در حاکمیت را دلیل وجود این شرایط تعریف کنند. در ثانی آنان تلاش دارند تا مساله تعدی رژیم صهیونیستی را یک خطر بزرگ تعریف کرده و ضمن بزرگنمایی نسبت به توان این رژیم به طور ضمنی موضوع حمایت داخلی از پاسخ پشیمان کننده به این رژیم جعلی را منوط به عدم پیگیری طرح های برخورد با مقابله با ناهنجاری اجتماعی و بی حجابی ها نمایند!.
از دیگر سو باید گفت که این بخش از اصلاح طلبان رادیکال خود به نام عقلانیت توصیه هایی کاملا سیاسی، واداده و مبتنی بر دوگانه سازیها را مطرح کرده و از شرایطی برای تولید معارضه با حکمرانی مضایفه نمی کنند.