گزارشات واصله در مورد همدان را در شورای قضایی بررسی خواهیم کرد
همدان _ رئیس قوه قضاییه گفت: با حضور در شورای اداری و شورای قضائی استان گزارشات واصله در مورد استان همدان را بررسی خواهیم کرد.
همدان _ رئیس قوه قضاییه گفت: با حضور در شورای اداری و شورای قضائی استان گزارشات واصله در مورد استان همدان را بررسی خواهیم کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در آغاز سفر یک روزه خود به استان همدان در جمع خبرنگاران گفت: علاقه من به همدان و مردم آن، به اوایل انقلاب اسلامی بر میگردد.
وی با بیان اینکه مردم استان همدان دارای تمدن و تاریخی روشن و باسابقه هستند، افزود: جایگاه استان همدان در انقلاب اسلامی و همچنین نقش پشتیبانی در پیروزی دفاع مقدس، نقش مثال زدنی است.
رئیس قوه قضائیه با بیان اشاره به اینکه سفر امروز ما به دنبال سفر یک هیئت 25 نفری است که مدتی در مرکز استان و شهرستانهای آن برای بررسی مشکلات و مسائل دستگاه قضا و دیگر حوزههای مختلف ورود کردهاند، ادامه داد: به دلیل علاقهای که به استان دارم دوست داشتم در میان مردم خونگرم استان قرار بگیرم، اما ستاد کرونا و شرایط موجود این امکان را نخواهد داد.
وی تصریح کرد: با حضور در شورای اداری و شورای قضائی استان گزارشات واصله در مورد استان را بررسی خواهیم کرد و مسائلی که در استان قابل حل باشند انجام و دیگر مسائلی که به بررسی بیشتری نیاز دارند، خارج از استان حل و فصل خواهند شد.
رئیس با بیان اینکه به خانواده شهدا و جانبازان، علما و مردم این استان درود میفرستیم، افزود: ابتدا باید عذرخواهی بکنم که سفر با تأخیر انجام شد، بهدلیل شرایط کرونایی امکان انجام سفر میسر نشد.