گزارش وحشتناک یک مقام عالی رتبه از محرومیت شدید 20 میلیون ایرانی در 2هزار منطقه کشور
آقامحمری، عضو مجمع تشخیص با بیان اینکه 2020 محله کم برخوردار در سطح کشور شناسایی شده است، گفت: 167 محله در طبقه خیلی شدید از لحاظ محرومیت قرار دارند که جمعیت 2 میلیون و 500 هزار نفر از جمعیت کشور را شامل میشوند.
ایلنا: علی آقامحمدی درباره شناسایی 2 هزار و 20 محله کم برخوردار در کشور اظهار داشت: 2 هزار و 20 محله با حدود جمعیتی 20 میلیون نفر در سراسر کشور شناسایی شدند از جمله محلههای کم برخوردار کشور هستند و با همکاری نهادها و دستگاههای متعدد اقداماتی انجام شده تا شاهد بازآفرینی شهری در آن مناطق باشیم.
وی ادامه داد: این محلهها توسط سازمانهای دولتی و نهادها شناسایی شدند و هزار و 320 محله را سازمان بازآفرینی شهری شناسایی کرده و مابقی محلهها توسط گزارش سایر نهادها شناسای شدهاند. مجموع تمام محلههایی که احتمال داده میشد جزو محلههای کم برخوردار باشند طبقهبندی شدهاند.
مشاور اقتصادی مقام معظم رهبری درباره طبقهبندی 2020 محله کمبرخوردار گفت: تعدادی از این محلهها از لحاظ محرومیت در طبقه خیلی شدید، تعدادی در طبقه شدید قرار گرفتند و مابقی محلات در طبقات خیلی ضعیف و ضعیف قرار دارند.
آقامحمدی در پاسخ به این سوال که چند محله با چه جمعیتی در طبقه خیلی شدید قرار دارند و در چه استانهای این مناطق شناسایی شدهاند، اظهار داشت: 167 محله در طبقه خیلی شدید از لحاظ محرومیت قرار دارند که جمعیت 2 میلیون و 500 هزار نفر از جمعیت کشور را شامل میشوند. در تمام استانهای کشور این مناطق پراکنده هستند و این گونه نیست که تنها در یک استان مشخصی متراکم باشند.
وی درباره معیارهای شناسایی محلههای خیلی شدید از لحاظ محرومیتها و میزان درآمد این طبقه، گفت: این مناطق از چندین امکانات تعریف شده محروم هستند و این امکانات در این مناطق وجود ندارد و درباره میزان درآمد ساکنان این مناطق محاسبه نشده است.
. وی پیش از این نیز گفته بود که
دوهزار و 20 محله و 19 میلیون و 700 هزار نفر از جمعیت در سراسر ایران وجود دارد که از امکانات اولیه زندگی مانند مسکن، اشتغال، تحصیلات تا 12 سال، سلامت، خوراک و پوشاک محروم هستند، ابراز داشت: در این شرایط چطور میتوان گفت مسلمانانی وجود دارند که شهرسازی اسلامی را در دستور کار دارند.
آقامحمدی تاکید کرد: یک میلیون و 800 هزار نفر در کشور قابلیت توانمندسازی ندارند و این افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی قرار خواهند گرفت.
وی با بیان اینکه دوهزار و 20 محله و 19 میلیون و 700 هزار نفر از جمعیت در سراسر ایران وجود دارد که از امکانات اولیه زندگی مانند مسکن، اشتغال، تحصیلات تا 12 سال، سلامت، خوراک و پوشاک محروم هستند، ابراز داشت: در این شرایط چطور میتوان گفت مسلمانانی وجود دارند که شهرسازی اسلامی را در دستور کار دارند.
آقامحمدی با بیان اینکه ما در برنامهریزیهایمان سعی بر آن داریم تا ابتدا برنامه ریزی کنیم و پس از آن به تخصیص بودجه برسیم، گفت: از این رو از ظرفیت افراد جوان در محلات برای شناسایی نیازها استفاده کردیم و به نتایج خوبی نیز رسیدیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه در این روند 874 هزار تارک تحصیل 6 تا 17 سال در کشور شناسایی شد، افزود: همه این افراد با کد ملی شناسایی و به استانها برای ثبتنام ابلاغ شده است و مدارس با هر ثبتنام این افراد 2 میلیون تومان بودجه دریافت میکنند و تاکنون 150 هزار نفر از آنها به تحصیل برگشتهاند.
هم اکنون دیگران می خوانند-
5 مجری زن از صداوسیما جدا شدند + اسامی
-
تعداد شهدای حادثه خونین کلانتری زاهدان اعلام شد
-
قتل عام اعضای یک خانواده توسط دختر 14ساله | نقشه تکاندهنده با کمک پسر افغان + عکس دلخراش
-
مرگ یک عضو ارشد منافقین | «خواهر سوسن» که بود؟
-
حمله تروریستی به کلانتری16 زاهدان با کمربند انتحاری + عکس و فیلم
-
ماجرای مرگ مشکوک یک زندانی با قرص برنج
-
شکار 20 زن و مرد توسط روباه پارک دانشجو