یک‌شنبه 30 دی 1403

گزارش | پالس منفی به غرب!

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
گزارش | پالس منفی به غرب!

مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال جبهه مقاومت و رژیم اشغالگر قدس، ثابت و غیر قابل تغییر بوده و نابودی رژیم کودک‌کش صهیونیستی، آرزوی هر انسان آزاده‌ای در ایران و جهان است.

- اخبار سیاسی -

گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم: این روزها رسانه‌های اروپایی و آمریکایی در یک عملیات رسانه‌ای و تبلیغاتی همزمان و هماهنگ شده، مواضع رئیس‌جمهور منتخب کشورمان درخصوص تعامل با جبهه مقاومت را زیر سوال برده و از آن تحت عنوان یک پالس منفی به غرب یاد کرده‌اند! پیام این رویکرد مشخص است: اینکه دولت چهاردهم اگر در رثای مقاومت و در راستای محکومیت جنایات بی‌حد و حصر رژیم اشغالگر قدس سخنی به میان آورد، سیگنالی سلبی و بازدارنده به آمریکا و اروپا ارسال نموده و البته عکس این قاعده نیز صادق است.

واقعیت امر این است که مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال جبهه مقاومت و رژیم اشغالگر قدس، ثابت و غیر قابل تغییر بوده و نابودی رژیم کودک‌کش صهیونیستی، آرزوی هر انسان آزاده‌ای در ایران و جهان است. جنایات ددمنشانه رژیم صهیونیستی، بر همه ملت‌های دنیا آشکار ساخته که امنیت واقعی در نظام بین الملل، صرفاً در "دنیای منهای اسرائیل" محقق خواهد شد.

بدیهی است که در چنین شرایطی سیاست خارجی جمهوری اسلامی نیز مبتنی بر حمایت از گروه‌های مقاومت در منطقه و جلوگیری از استمرار مداخله‌گرایی واشنگتن و تل‌آویو در امنیت غرب آسیاست. شبکه یورونیوز در یکی از تازه‌ترین گزارش‌های خود، نامه مسعود پزشکیان به دبیر کل غیور حزب الله لبنان، سید حسن نصرالله را ناامیدکننده (به ضرر منافع غرب و صهیونیست‌ها) خوانده است. مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور منتخب ایران روز دوشنبه بار دیگر بر مواضع ضد اسرائیلی ایران تاکید کرد و گفت: جنبش‌های مقاومت در سراسر منطقه اجازه ادامه «سیاست‌های جنایتکارانه» اسرائیل در قبال فلسطینی‌ها را نخواهد داد.

متیو میلر، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا نیز تاکید کرده است که آمریکا انتظاری ندارد که این انتخابات منجر به تغییری اساسی در جهت‌گیری یا سیاستگذاری ایران شود.

یورونیوز، سخنان جان کربی سخنگوی کاخ سفید را نیز این گونه بازتاب داده است:

"آنها همچنان به حمایت از حماس و حزب‌الله ادامه می‌دهند. آنها همچنان در حال حمایت از حوثی‌ها (انصارالله) هستند، حال آنکه حوثی‌ها به کشتی‌ها در دریای سرخ حمله می‌کنند. مضافا که همچنان به کشتیرانی نیز حمله می‌کنند.»

رسانه‌ها و مقامات غربی در حال ارسال سیگنال مشخصی به کشورمان هستند: اینکه آنها انتظار دارند تغییر دولت در ایران، منجر به تغییر در ثوابت و خطوط کلان سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در منطقه شود. بدیهی است که چنین مسئله‌ای، مصداق نوعی توهم آشکار از سوی دشمنان قسم خورده ملت ایران است، زیرا نه‌تنها استراتژی‌ها و ثوابت سیاست خارجی (خصوصا سیاست منطقه‌ای) جمهوری اسلامی ایران غیر قابل تغییر می‌باشد، بلکه دولت چهاردهم نیز به این استراتژی‌ها و سیاست‌ها که مقوم جبهه مقاومت و تثبیت‌کننده قدرت گفتمانی، امنیتی و نظامی آن در منطقه می‌باشد، پایبند خواهد بود.

در چنین شرایطی نارضایتی غرب از نامه اخیر رئیس جمهور منتخب کشورمان خطاب به سید مقاومت، سید حسن نصرالله، کاملا قابل درک است! بدون شک در آینده‌ای نزدیک، غرب و رژیم اشغالگر قدس به وضوح در می‌یابند که ارزش‌ها و اصول سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران که منبعث از گفتمان اصیل و پویای انقلاب اسلامی می‌باشد، تحت هیچ عنوانی قابل تغییر، تحریف یا حتی انعطاف نیست.