گلایههای طالبی از عدم حمایت از تیراندازی: مسئولان به جای تهیه امکانات مطالبهگر شدهاند
مریم طالبی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص برگزاری مسابقات جاکارتا و کسب یک سهمیه المپیک، عنوان کرد: فقط یک مسابقه دیگر برای کسب سهمیه داریم که آن هم رقابتهای جهانی برزیل است. عملکرد تفنگ در مسابقات جاکارتا خوب بود و ما با جرات و جسارت به لحاظ ذهنی بچهها را آماده کردیم اما از لحاظ امکاناتی اصلاً راضی نبودیم.
*بدون یک اردو به هانگژو اعزام شدیم
سرمربی تیم ملی تفنگ کشورمان با بیان اینکه رشته تیراندازی قابل قیاس با سایر رشتهها نیست، یادآور شد: ما به مسابقات هانگژو بدون حتی یک اردوی آمادگی اعزام شدیم بنابراین نه فقط برای المپیک بلکه برای کسب سهمیه هم کار سختی داریم. تست لوله تفنگ برای ثبت امتیاز بالاتر یک امر ضروریست اما متاسفانه در سه وضعیت این امکان را نداشتیم. ما حدوداً 4 - 5 سال است که به اردوی آمادگی اعزام نشدهایم و به علت تحریم فقط در آلمان امکان تست فشنگ داریم.
* اراده خاصی برای کمک به تیراندازی نیست
طالبی با بیان اینکه رشته تیراندازی نسبت به سایر رشتهها در داخل کشور محروم محسوب میشود، تصریح کرد: من دغدغهام را بارها کتبا و شفاها گفتم اما به این نتیجه رسیدم اراده خاصی برای کمک به تیراندازی وجود ندارد. رشتههای دیگر برای افزایش امتیاز در رنکینگ در مسابقات گرند پری اعزام میشوند و اردوی خارجی دارند تا بتوانند امتیاز بگیرند اما بچههای تیراندازی حتی به ورد کاپ هم اعزام نمیشوند. شرایط مالی همیشه برای تیراندازی سخت بوده به همین خاطر بارها گفتهام باید از فدراسیون ما حمایت ویژهای صورت بگیرد چون رشته تیراندازی نمیتواند اسپانسر بگیرد.
* برخی کشورها باور نمیکنند فشنگ نداریم
وی افزود: ما کشتی، وزنهبرداری یا تکواندو نیستیم که اسپانسرها از سر و کول ما بالا بروند پس چه کسی باید حمایت کند؟ من واقعاً ناراحت هستم. پوریا نوروزیان در سه وضعیت راهی فینال شد اما به راحتی باختیم آن هم در درازکش چون به فشنگ خوب نیاز دارد که ما آن را نداریم و این دردناک است. برخی کشورها باور نمیکنند ما فشنگ نداریم.
* به جای اینکه ما مطالبهگر باشیم مسئولان مطالبهگر شدهاند
سرمربی تیم ملی تفنگ کشورمان در پاسخ به این سوال که برای حضور در مسابقات جهانی برزیل باز هم اردوها در داخل کشور پیگیری خواهد شد؟ گفت: بله همانند سایر مسابقات اردوی خارجی نداریم. برای بازیهای آسیایی هم همین بود. مسئولان انتقاد میکنند حق هم دارند. مثلاً اگر در طول 80 سال در رشته 100 متر دوومیدانی یک ثانیه پیشرفت صورت گرفته اما در تیراندازی اگر به عنوان مثال رکورد 628 سهمیه میگرفت الان میانه جدول است. ما هم متوجه عقب افتادگی خودمان هستیم اما به جای اینکه ما مطالبهگر باشیم مسئولان به جای تهیه امکانات مطالبهگر شدند. با دست خالی چه کنیم؟ من بارها فکر کردم رشته سه وضعیت را متوقف کنیم. چرا باید دو سهمیه را در اندونزی جا بگذاریم؟
* در اندونزی هم موضوع فشنگ یقه ما را گرفت
طالبی با اشاره به اینکه مسابقات اندونزی به عنوان آخرین رویداد قارهای یکی از پرفشارترین رقابتها بود، تصریح کرد: باز هم موضوع فشنگ خوب یقه ما را گرفت و نجمه خدمتی بدشانسی آورد. دستگاهش در فینال یک صفر ثبت کرد، هیئت ژوری بالای سر او رفت اما هضم این اتفاق زمان میبرد به همین دلیل نتوانست چهار تیر بعدی را خوب بزند. دوباره از هیئت ژوری خواستم به او بگویند که یک تیر به نجمه خواهند داد او در تیر جایگزین خوب شلیک کرد و به روند رقابت برگشت اما در نهایت به خاطر میزان اختلاف پیش آمده در درازکش نتوانست سهمیه المپیک را بگیرد.
* اتفاق رخ داده در جاکارتا یک در میلیون بود
وی یادآور شد: من انتظار دو سهمیه المپیک داشتم آن هم به خاطر استعداد بچهها نه امکانات. یکی در سه وضعیت زنان یکی در سه وضعیت مردان که متاسفانه با بدشانسی از در رفت. به بچهها گفتم انگار خدا هم نمیخواست ما سهمیه بگیریم چون اتفاق رخ داده غیرقابل پیشبینی و یک در میلیون بود. امیدوارم همه همفکری کنند تا قبل از برزیل بتوانیم در 3 رویداد شرکت کرده و در مسابقات جهانی سهمیه المپیک را بیشتر کنیم. مسابقات ورد کاپ اسپانیا، یک رویداد در دورتموند و مسابقه آزمایشی پاریس سه رویدادی هستند که اگر بتوانیم در آن شرکت کنیم این امکان وجود دارد که سهمیه المپیک در برزیل را افزایش دهیم.
طالبی با بیان اینکه ورزشکاران مرد تیراندازی در جایd استخدام نیستند، گفت: بچههای ما حقوق زیادی از فدراسیون نمیگیرند به همین دلیل فشار زیادی روی آنهاست. اکثراً متاهل هستند، فداکاری میکنند که به اردو میآیند. تلاش آنها برایم ارزشمند است و میخواهم بدانند من از نزدیک شاهد روزهایی که به آنها گذشته بودهام. امیدوارم با حمایت ویژه و با شرکت در این سه رویداد بتوانند پاداش این زحمات را بگیرند.
پایان پیام /