گمرک ایران
گمرک ایران
بررسی بخشنامه های مختلف نشان میدهد، در یک بازه سه هفته ای در تیر ماه صادرات روغن خوراکی که با ارز ترجیحی وارد کشور میشود آزاد و سپس مانند گذشته ممنوع میگردد. بر این اساس بایستی آمار روغن خوراکی صادر شده شفاف شود.
با مصوبه کمیته فعالان اقتصادی برگزیده گمرکی، دو شرکت خودرویی کرمان موتور و مدیران خودرو از فهرست شرکتهای فعال اقتصادی گمرکی حذف شدند.
حمل و نقل کالا از چین به ایران، به دلیل سودآوری بالا، از دیرباز مورد توجه تجار ایرانی و چینی بوده است. این فرآیند از طریق هوا، دریا، جاده و ریل قابل انجام است و شرکتهای حمل و نقل با ارائه خدمات متنوع از نظر هزینه و زمان، در این زمینه فعال هستند. حمل و نقل کالا از چین به ایران، به دلیل سودآوری بالا، از دیرباز مورد توجه تجار ایرانی و چینی بوده است. این فرآیند از طریق هوا، دریا، جاده...
بر اساس ابلاغیه رئیس کل گمرک ایران، دو شرکت خودرو سازی در کرمان از لیست فعالان مجاز گمرک که تسهیلات مختلفی دریافت می کنند، حذف شدند.
گمرک ایران با ابلاغ بخشنامهای اعلام کرد: به دلیل واردات انواع روغن خام با ارز ترجیحی، صادرات انواع روغن خوراکی ممنوع است.
طبق اعلام گمرک ایران، صادرات انواع روغن خوراکی به علت واردات روغن خام با ارز ترجیجی تا اطلاع ثانوی، ممنوع شد.
اقتصادنیوز: گمرک ایران با ابلاغ بخشنامهای اعلام کرد: به دلیل واردات انواع روغن خام با ارز ترجیحی، صادرات انواع روغن خوراکی ممنوع است.
طبق اعلام گمرک ایران، صادرات انواع روغن خوراکی به علت واردات روغن خام با ارز ترجیجی تا اطلاع ثانوی، ممنوع شد.
گمرک ایران، در بخشنامه ای ممنوعیت صادرات روغن نباتی را برای اجرا، ابلاغ کرد.
گمرک ایران با توجه به واردات روغن با ارز ترجیحی، صادرات روغن خوراکی را ممنوع اعلام کرد.
دستورالعمل ضمانت نامه های بانکی اصلاح شد که بر اساس آن اخذ ضمانت نامه بانکی بابت تأمین حقوق ورودی خودرو سواری برای مدت حداکثر سه ماهه امکان پذیر شده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بانک مرکزی در سال 1402 از طریق مرکز مبادله ارز و طلای ایران بیش از 69.4 میلیارد دلار ارز برای واردات کالا و نیازهای خدماتی تخصیص داده است. در این سال طبق گزارش گمرک ایران، 66.2 میلیارد دلار واردات انجام شده که ترکیبات مصرف آن حاکی از سهم 87.3 درصدی مواد اولیه، کالاهای سرمایهای و واسطهای است.
اقتصادنیوز: روسیه یکی از بزرگترین واردکنندگان میوه و سبزیجات در جهان است، اگرچه از نظر مساحت بزرگترین کشور جهان محسوب میشود. این کشور سالانه حدود پنج میلیارد دلار برای واردات میوه و حدود 5/1 میلیارد دلار برای واردات سبزیجات و سیبزمینی هزینه میکند.