گمرک جمهوری اسلامی
گمرک جمهوری اسلامی
در شرایطی که دو میلیون تن کالا در بندر امام به دلیل کمبود کامیون رسوب شده، سازمان راهداری از تخصیص لاستیک تشویقی به کامیون داران برای حل مشکل خبر داد.
رحمانی فضلی گزارش آخرین وضعیت اجرای مصوبه هیات وزیران، پیرامون اعطای اقامت 5 ساله به سپرده گذاران و سرمایه گذاران خارجی را به جهانگیری ارائه کرد.
رحمانی فضلی گزارش آخرین وضعیت اجرای مصوبه هیات وزیران، پیرامون اعطای اقامت 5 ساله به سپرده گذاران و سرمایه گذاران خارجی را به جهانگیری ارائه کرد.
وزیر کشور در نامهای به معاون اول رئیسجمهور گزارشی از وضعیت اقامت به سرمایهگذاران خارجی ارائه کرد.
ایرنا نوشت: وزیر کشور در نامه ای به جهانگیری ضمن ارائه آخرین گزارش وضعیت اعطای اقامت 5 ساله به سپرده گذاران و سرمایه گذاران خارجی نوشت: با عنایت به فرصت اندک باقیمانده تا پایان دولت دوازدهم؛ نظرات کمیسیون لوایح دولت ظرف مدت یک هفته دریافت و تصمیمات لازم اتخاذ و ابلاغ شود.
معاون وزیر کار نحوه حمایت دولت از کارآفرینان پیشرو در قالب سیاستهای اجرایی تشویق و حمایت از کارآفرینان پیشرو را تشریح کرد.
حجت اله مرادخانی پژوهشگر صنایع دستی و مدرس دانشگاه در یادداشتی از چالشهای صنایع دستی که برای ادامه حیات با آنها رو به رو است، نوشته است.
لایحه اصلاح قانون حمایت از مرمت و احیای بافتهای تاریخی - فرهنگی در جلسه هیات وزیران به ریاست رییس جمهوری به تصویب رسید.
در جلسه امروز هیات دولت، تایید لایحه ایجاد نهاد ملی حقوق بشر و شهروندی، تعیین وظایف سیاستگذاری و حاکمیتی سازمان فناوری اطلاعات ایران، تصویب لایحه نظام جامع باشگاهداری در جمهوری اسلامی ایران مصوب شد.
در جلسه بعدازظهر یکشنبه هیات وزیران به ریاست حجتالاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیسجمهوری، با پیشنهاد وزارت نیرو مبنی بر تغییر طبقهبندی گرمسیری شهرستان نهبندان در استان خراسان جنوبی موافقت کرد.
براساس مصوبه هیئت وزیران، وظایف سیاستگذاری و حاکمیتی سازمان فناوری اطلاعات ایران تعیین شد.
در راستای تسهیل و تسریع در انجام تشریفات گمرکی از سوی گمرک ایران و وزارت اقتصاد به دولت پیشنهاد شده است بهروال قبل، حقوق ورودی مانند سال قبل اخذ شود، حالا رئیس مجلس شورای اسلامی نسبت به عدم اجرای قانون هشدار و مهلت یکهفتهای داده است.
ایسنا نوشت: طبق اعلام مسئولان گمرک ایران پایانه مرزی ماهیرود در خراسان جنوبی از صبح امروز بازگشایی شد، اما تبادل کالا در این مرز به کندی انجام می شود. این در شرایطی است که پایانه مرزی دوغارون کماکان بسته است.