گواردیولا بالاخره رکورد مورینیو را شکست

پپ گواردیولا توانست رکورد زودترین بازی تا رسیدن به 100 برد در تاریخ لیگ برتر را به نام خود ثبت کند.
به گزارش ایسنا و به نقل از تایمز، منچسترسیتی توانست یکشنبه شب در آخرین دیدار هفته بیستم لیگ برتر انگلیس با دو گل شفیلدیونایتد را شکست دهند. سرخیو آگوئرو در بازگشت به ترکیب سیتی بعد از مصدومکیت توانست گل اول بازی را به ثمر برساند و کوین دی بروین نیز زننده گل دوم سیتیزنها در این دیدار بود.
این یکصدمین برد پپ گواردیولا، سرمربی منچسترسیتی در تاریخ لیگ برتر نیز بود. گواردیولا توانست این تعداد برد را در 134 حضور روی نیمکت تیمش در لیگ برتر انگلیس به دست بیاورد و رکورد تازهای در این زمینه ثبت کند.
این رکورد سالها در اختیار ژوزه مورینیو بود که توانسته بود در 142 بازی به رکورد 100 برد در لیگ برتر رسید و حالا گواردیولا 8 بازی زودتر از مورینیو به این مهم دست یافت.
همچنین یورگن کلوپ، سرمربی لیورپول در 159 بازی و سر آلکس فرگوسن سرمربی اسکاتلندی منچستریونایتد که بازنشست شده است در 162 بازی به رکورد 100 برد در لیگ برتر رسیده بود.
انتهای پیام