گوارشی
گوارشی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه بیش از 500 نوع نان مختلف در کشور وجود دارد؛ گفت: نان سالم میتواند از بسیاری از بیماریها نظیر دیابت، کم خونی، سرطان جلوگیری کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: تقریبا مصرف سرانه نان به ازای هر سال 170 کلیوگرم است و تزریق حجم عظیمی از منابع در سال 1402، بالغ بر 150 هزار میلیارد تومان نشان دهنده بازار بسیار مهم نان در عرصههای اقتصادی است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: طبق مطالعاتی که به کمک کارشناسان تغذیه انجام شده، بیش از 500 نوع نان مختلف در کشور وجود دارد. به گزارش عرشه آنلاین، وجود تعداد...
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: طبق مطالعاتی که به کمک کارشناسان تغذیه انجام شده، بیش از 500 نوع نان مختلف در کشور وجود دارد.
متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران درباره تاثیر ویتامینها روی کیفیت خلق و خو توضیحاتی داد که در ادامه میخوانید
رحمانی، متخصص تغذیه گفت: ویتامین B 3 نیز که در تولید سروتونین نقش دارد بسیار اهمیت دارد. در افراد مبتلا به افسردگی، سطح سروتونین آنها پایین است. توزیع ویتامین B 3 در مواد غذایی زیاد است و عمدتا کمبود آن کمتر پیش میآید. مگر کسی مشکلات گوارشی داشته باشد.
میوهها سرشار از فیبر، ویتامینها، املاح و آنتیاکسیدانها هستند. به همین دلیل هم مصرف منظم و روزانه آنها میتواند به بهبود عملکرد سیستم گوارشی و سیستم ایمنی بدن کمک کند.
محتوای زیاد ویتامین کا در خیار این میوه را منبعی عالی برای سلامت استخوانها میکند.
اقتصادنیوز: نوشیدن یک فنجان چای برای ما ایرانیها، حس آرامش بخشی به همراه دارد. ایرانیها چای را یک دفع کننده استرس یا همراهی عالی برای گفتگوهای جذاب تلقی میکنند. ما ایرانیها طعم چای را دوست داریم، اما آیا تا به حال به اسرار تغذیهای که در هر فنجان یا هر استکان چای دم کشیده پنهان شده، پی بردهایم؟
پاییز و زمستان فصل سیبزمینی است. در این روزها که از سیبزمینیهای پخته یا سرخشده خوشطعم لذت میبریم، احتمالا یک پرسش برای اکثر دوستداران این غذای خوشمزه مطرح است: آیا خوردن سیبزمینی که شروع به جوانه زدن کرده، بیخطر است؟ پاییز و زمستان فصل سیبزمینی است. در این روزها که از سیبزمینیهای پخته یا سرخشده خوشطعم لذت میبریم، احتمالا یک پرسش برای اکثر دوستداران این غذای خوشمزه مطرح...
ایلنا نوشت: متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران درباره تاثیر ویتامینها روی کیفیت خلق و خو توضیحاتی داد که در ادامه میخوانید.
پاییز و زمستان فصل سیبزمینی است. در این روزها که از سیبزمینیهای پخته یا سرخشده خوشطعم لذت میبریم، احتمالا یک پرسش برای اکثر دوستداران این غذای خوشمزه مطرح است: آیا خوردن سیبزمینی که شروع به جوانه زدن کرده، بیخطر است؟
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مصطفی بهمنآبادی رئیس هیئتمدیره شتابدهنده فست با اعلام این خبر اظهار داشت: تحقیقات و پژوهشهای اولیه برای تولید نانوکلوئید طلا در پژوهشکده فناوری سلامت دانشگاه صنعتی امیرکبیر انجام و سپس در شتابدهنده فست تجاری شده است. وی با اشاره به ویژگیهای منحصربهفرد نانوکلوئید طلا بیان کرد: استفاده از این ماده موثره، علاوه...
موز یک میوه پرطرفدار و مغذی است که با طعم شیرین و ملایم خود، علاوه بر لذت مصرف، دارای ارزشهای غذایی بسیار زیادی است که برای سلامتی انسان مفید هستند؛ بنابراین گنجاندن موز در رژیم غذایی روزانه میتواند به حفظ سلامتی و ارتقاء انرژی بدن کمک کند.
هیپنوتیزم با هدایت یک هیپنوتیزم درمانگر آموزشدیده، به شما این امکان را میدهد که نسبت به پیشنهادات برای ایجاد تغییرات سالم در ادراکات، احساسات، عواطف، خاطرات، افکار یا رفتارهای خود پذیراتر باشید.
اگر استرس زیاد باشد و مدیریت نشود یا در طولانی مدت ادامه یابد، میتواند منجر به مشکلات جدیتر شود که شاید تهدیدی برای زندگی فرد باشد. و بیماری زا باشد.