یاسوج
یاسوج
یاسوج - ایرنا - مدیر ستاد کانون های فرهنگی، هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد گفت: 600 مسجد این استان در مناطق شهری و روستایی میزبان طرح ملی تابستانه «فهما» است.
یاسوج - ایرنا - استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: شاخص ها و ملاک های ارزیابی عملکرد دستگاه های اجرایی این استان در سال 1399 تغییر کرده و متفاوت تر از سال های گذشته است.
یاسوج - ایرنا - مدیرکل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد گفت: دستورالعمل های مربوط به بازگشایی و آغاز فعالیت مجدد استخرهای شنا در کشور و این استان تعیین و اعلام شد.
دادستان عمومی و انقلاب یاسوج، مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد از آغاز مرحله اول طرح ارتقاء امنیت اجتماعی، با حضور مقتدر نیروی انتظامی خبر داد.
ظهر روز یکشنبه 22 تیر ماه نشست شورای اسلامی شهر یاسوج با حضور اعضای شورای شهر، مدیر امور انسانی شهرداری و یک پیمانکار شهرداری برگزار شد که موضعات قرار داد با پیمانکاران، بکارگیری نیرو در شهرداری و وضعیت کیوسک های فاقد مجوز مطرح شد.
تهران - ایرنا - رییس گروه پایش آلودگی هوا و صوت سازمان حفاظت محیطزیست گفت: هوای شهرهای خرمآباد با شاخص 107 و قم با شاخص 145 ناسالم برای گروههای حساس است.
یاسوج - ایرنا - با تصمیم ستاد مقابله با کرونا باغ های تفریحی و تالار های عروسی در کهگیلویه و بویراحمد تعطیل شد.
یاسوج - ایرنا - فرماندار کهگیلویه با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به ویروس کرونا در این شهرستان گفت: تختهای بیمارستانی دیگر جوابگوی بیماران نیست.
اصفهان - ایرنا - فرماندار سمیرم از گردشگران و مسافرانی که قصد سفر به این شهرستان را دارند خواست از این اقدام خوددداری کنند چرا که خطر ابتلا به کرونا در کمین تک تک آنان است.
گچساران - ایرنا - مدیرکل امورمالیاتی کهگیلویه وبویراحمد گفت: از ابتدای سال 1398 تا پایان بهار امسال 813میلیارد ریال به شهرداری ها و دهیاری های استان از محل مالیات کمک شده است
یاسوج - ایرنا - سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: این استان در مرحله عبور از موج نخست بیماری ویروسی کروناست که می تواند لطمه های جبران ناپذیری به سلامت و جان مردم وارد کند.
گچساران - ایرنا - کارشناس اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد گفت: حداکثر دمای هوای منطقه امامزاده جعفر گچساران گرمترین نقطه این استان در شبانه روز گذشته به 46.2 درجه سانتیگراد رسیده است.
یاسوج - ایرنا - فرماندار بویراحمد گفت: اعتبارات ابلاغی امسال در این شهرستان در 28 فصل، 56 برنامه، برای 48 دستگاه اجرایی و 342 طرح با 1192 میلیارد ریال تعریف شده است.
یاسوج - ایرنا - معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: داروی رمدسیویر موجود در بازار استان با برچسب تقلبی توسط برخی افراد سودجو به فروش میرسد، این در حالی است که هنوز هیچ نمونه مورد تایید از این دارو در بازار وجود ندارد.
یاسوج - ایرنا - سرپرست ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد گفت: فاز دوم ساماندهی بافت تاریخی بلادشاپور دهدشت در آینده نزدیک، آغاز و به فراخوان عمومی گذاشته می شود.
ایرنا - یاسوج - در دیدار کارکنان صنعت، معدن و تجارت کهگیلویه و بویراحمد با امام جمعه یاسوج بر نظارت مداوم سازمان صمت استان بر بازار و برخورد با گران فروشان تاکید شد.