یوتیوب
یوتیوب
صندوق 100 میلیون دلاری یوتیوب که برای پرداخت پول به تولیدکنندگان محتوا در سرویس ویدیوی کوتاه Shorts برنامه ریزی شده بود، آغاز به کار کرد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، بر اساس نظرسنجی که اندیشکده «CGTN» چین انجام داده 83 درصد از کسانی که از رسانههای اجتماعی استفاده میکنند در پاسخ به سوالی در این باره که آیا باید از آمریکا در خصوص منشأ ویروس کرونا نیز تحقیق انجام شده، پاسخ مثبت دادهاند. این سوال از کاربران چینی، انگلیسی، اسپانیایی، فرانسوی، عربی و روسی سوال شده که درصد بالایی از آنها گفتهاند: «بله، باید از آمریکا...
یک گزارش جدید آماری نشاندهنده این است که واتساپ، تلگرام و اینستاگرام سه پلتفرم اول محبوب ایرانیان هستند. این در حالی است که پلتفرم بومی روبیکا با وجود بهرهگرفتن از حمایتهای دولتی و الزام دانشآموزان به استفاده از آن در دوران کرونا در رتبه چهارم شبکههای اجتماعی محبوب ایرانیان قرار دارد. سروش پلاس، فیسبوک، بله، گپ، ایتا، لینکدین و توییتر به ترتیب در رتبههای بعدی قرار دارند.
خانه ایران در برلین، برنامه «سفری به سرزمین امام مهربانی» را در قالب سری برنامههای فرهنگی و هنری معرفی ایران اسلامی به صورت مجازی برگزار کرد.
گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو - فاطمه داننده؛ چند روزی است از موافقت مجلس با طرح صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی میگذرد. اما جنجالهای به وجود آمده پیرامون این طرح تمامی ندارد. عدهای که موقعیت مجازی خود را در وضعیت بحرانی میبینند کمپینهای اعتراضی در اینستاگرام به راه انداخته و با جمع آوری امضای الکترونیکی از سوی کاربران مشغول رساندن صدای مخالفت خود به دولتمردان هستند. از...
زبان شیرین و خوش آهنگ کرهای یا هانگول، زبان رسمی دو کشور کرهشمالی و جنوبی است. این زبان بیش ازحدود 80 میلیون استفاده کننده دارد.
اگر نمایندگان در کمیسیون ویژه تدبیر جدی برای اصلاح طرح نکنند نه تنها پلتفرمهای خارجی نمیآیند، بلکه پلتفرمهای داخلی را هم از دست میدهیم.
در حالی که طراح طرح صیانت از کاربران فضای مجازی ادعا میکند قرار نیست پلتفرمی فیلتر شود و تا زمانی که نمونه جایگزین خدمات خارجی به نمونه رقابتی تبدیل نشده، برخوردی صورت نمیگیرد، منتقد این طرح معتقد است با این شرایط و تعهداتی که برای حضور شرکتهای خارجی ذکر شده، هیچ پلتفرم خارجی تعهدات را نخواهد پذیرفت و وارد ایران نخواهد شد و ما شلاق را به گرده پلتفرم داخلی میزنیم.
در تبصره 3 هم ادعا کرده که گذرگاههای مرزی نباید در اختیار بخش خصوصی باشد و ظرف سه ماه باید به بخش دولتی انتقال پیدا کند! آقا در کجا گذرگاه مرزی اینترنت کشور در اختیار بخش خصوصی است اصلا؟
گزارش برخی کاربران در فضای مجازی نشان دهنده در دسترس بودن اینترنت ماهوارهای در برخی مناطق ایران است.
به رغم افزایش مخالفتها، نمایندگان مجلس روز چهارشنبه گذشته سرانجام به «بررسی و تصویب طرح جنجالی اینترنتی در کمیسیون» رای مثبت دادند. رئیس مجلس در پست اینستاگرامی ضمن حمایت از طرح صیانت، ادعاهای مخالفان آن را فضاسازی و خلاف واقع دانست و اطمینان داد برخی از ابهامات طرح هنگام بررسی آن در کمیسیون برطرف میشود و پس از تایید هیاترئیسه تصویب نهایی خواهد شد.
یک کارشناس حوزه فناوری گفت: اینترنت ماهوارهای تحول بزرگی در عرصه ارتباطات جهان به خصوص ایران ایجاد میکند و مباحثی مانند فیلترینگ به کلی از بین خواهد رفت.
سالها به دلیل انحصار فناوری اطلاعات و فضای مجازی در دست برخی کشورها بخصوص آمریکا از هر تلاشی برای نظارت بر این فضا جلوگیری میشد، اما رویکرد کشورهای مختلف در سالهای اخیر نشان داده این روند در حال تغییر است.
فارس نوشت: رئیس مرکز پژوهشهای مجلس تاکید کرد: مدیریت فضای مجازی در همه جهان خصوصا ایران حیاتی است و تعارضی با بهره مندی از مواهب آن ندارد.