جمعه 6 شهریور 1405

یک هزارو 400 نمایشگاه مجازی اربعین در البرز برپا شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
یک هزارو 400 نمایشگاه مجازی اربعین در البرز برپا شد

کرج - ایرنا - معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز گفت: یک هزارو 400 نمایشگاه اربعین در فضای مجازی مدارس این استان با شعار" لبیک یا ابا عبدالله (ع) " برپا شد.

فرشته فهمیده روز پنجشنبه درگفت و گو با ایرنا اظهارداشت: ترویج فرهنگ و حماسه اربعین حسینی دربین دانش آموزان ازمهمترین اهدف این نمایشگاه ها دربستر شبکه شاد و شبکه های اجتماعی است.

وی انتشارقرائت زیارت اربعین، نوحه خوانی دانش آموزان، یادمان شهدا، نوشتن دلنوشته و شعرکه نشان از دلتنگی های آنان در اربعین حسنی دارد را از دیگر فعالیت های ویژه اربعین حوزه معاونت پرورشی و فرهنگی درفضای مجازی برشمرد.

وی با اشاره به اینکه محرم ازدیرباز درفرهنگ و تمدن اسلامی جایگاه ویژه ای داشته است، خاطرنشان کرد: محرم علاوه بر معرفت دینی، فرهنگ همبستگی را درجامعه ترویج می دهد.

وی بیان داشت: تبیین مبانی دینی و فلسفه قیام عاشورا و انتقال ارزش های معنوی و اسلامی به نوجوانان و جوانان موجب پیشگیری ازآسیب های اجتماعی می شود.

وی تصریح کرد: با توجه به عدم حضور دانش آموزان در مدارس به دلیل شیوع ویروس کرونا، فعالیت های مناسبتی مذهبی، انقلابی و ملی درمدارس به صورت نمادین برگزار ودربسترفضای مجازی برای آگاهی بخشی به دانش آموزان انتشارمی یابد.

فهمیده اضافه کرد: انتشار پیام ها مناسبت های مهم چون حماسه اربعین حسینی نقش موثری درترویج این فرهنگ غنی دربین جامعه هدف آموزش وپرورش دارد.

وی یادآورشد: فضای مجازی دارای ظرفیت گسترده ای است بشکلی که هم اکنون تمام افراد جامعه به نوعی با اخبار و مطالبی که دراین فضا منتشرمی شود سر و کاردارند لذا برای انتقال آموزه های دینی و ارزسی به خصوص برای گروه سنی کودک و نوجوان باید ازآن استفاده کرد.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان البرز ادامه داد: به همین دلیل می توان از ظرفیت این فضا در راستای آگاهی بخشی درباره حقیقت واقعه عاشورا و درس های این روزهای حماسی و همچنین همایش جهانی دوستداران امام حسین (ع) درپیاده روی اربعین استفاده کرد.

وی عنوان کرد: فرهنگ عاشورا، اربعین و ماهیت آن سینه به سینه در بین نسل های مختلف منتشر شده است و امروز از طریق فضای مجازی این فرهنگ دینی - مذهبی و واقعیت های آن به جوامع دیگر نیزمنتقل می شود.

فهمیده تاکید کرد: ازآنجا که این روزها بسیاری از دشمنان و بد خواهان کشور با جولان دادن دراین محیط سعی درانحراف افکار عمومی دارند، استفاده از این ظرفیت برای معرفی درس‌های اخلاقی این حماسه عظیم نباید مورد غفلت واقع شود.

استان البرز 500 هزاردانش آموز دارد.

*س_برچسب‌ها_س*