یک واحد آموزشی 9 کلاسه در نوشهر افتتاح شد
نوشهر - ایرنا - یک واحد آموزشی 9 کلاسه روز پنجشنبه با حضور مدیرکل آموزش و پرورش، مدیرکل نوسازی استان و مسئولان شهرستانی در روستای کوشکسرا بخش مرکزی نوشهر به بهرهبرداری رسید.
به گزارش خبرنگار ایرنا، این مدرسه با زیر بنای آموزشی یک هزار و 500 مترمربع در زمینی اهدایی به مساحت یک هزار و 575 متر مربع و با اعتبار 2 میلیارد و 600 میلیون تومان از محل اعتبارات ملی احداث شد.
این واحد آموزشی در قالب 2 دبستان پسرانه شهید محرم علی هرج پور و دخترانه حضرت سمیه (س) برای دانش آموزان روستای کوشکسرا بخش مرکزی شهرستان ساخته شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش مازندران در آئین افتتاح این واحد آموزشی، شبکه شاد را یکی از اساسی ترین فضای مجازی آموزشی کشور دانست و گفت: با وجود اینکه راه اندازی شبکه شاد نخستین تجربه آموزش و پرورش است ولی برای استفاده همه دانش آموزان از این فضا نیازمند مساعدت شرکت مخابرات برای ارتقای پهنای باند اینترنت و همچنین فراهم شدن ملزومات ان برای همه خانواده ها است.
علیرضا سعدیپور افزود: تاکنون یک هزار و 853 مدرسه روستایی استان مازندران به اینترنت رایگان 2 ساله مجهز شده اند و تا چند هفته آینده هم قرار است شرکت مخابرات استان پهنای باند اینترنت سایر نقاط استان را ارتقا دهد.
وی در ادامه با اشاره به اعلام نفرات برتر کنکور امسال گفت: سه نفر از 30 رتبه زیر 10 کشور از استان مازندران هستند ضمن اینکه امسال بعد از 23 سال 26 دانش آموز از استان به مرحله نیمهنهایی المپیاد علمی کشور راه یافتند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس مازندران نیز در این آئین گفت: تعداد 600 کلاس درس در استان مازندران نیاز به بازسازی دارد و لازم است خیرین برای بازسازی این تعداد کلاس های درس مشارکت بیشتری داشته باشند.
قربانعلی شیرزاد با اشاره به تجهیزات کلاس ها به سیستم گرمایشی استاندارد گفت: از تعداد 13 هزار کلاس درس استان که دارای سیستم گرمایشی بخاری نفتی و گازی بودند تا امروز 11 هزار کلاس درس به سیستم های استاندارد گرمایشی مجهز شده اند و حدود 2 هزار کلاس درس باقی مانده در حال مجهز شدن هستند.
وی افزود: در حال حاضر تمامی بخاری های نفتی در مازندران جمع آوری و به جای آن از سیستم های گرمایشی استاندارد همچون رادیاتور برقی یا کوره حرارتی جایگزین شد.
شیرزاد خاطرنشان کرد: سامانه گرمایشی استاندارد از نگاه آموزش و پرورش سیستم هایی مانند شوفاژ و پکیج است که برای تولید گرما از اکسیژن داخل کلاس درس استفاده نمی کند.
استفاده از اکسیژن کلاس برای احتراق در بخاری ها اعم از گازسوز، نفتی یا هیزمی منجر به تولید مونواکسیدکربن و همچنین ایجاد خفگی، سرگیجه و کاهش هوشیاری دانش آموزان می شود.
استان مازندران در سال تحصیلی گذشته دارای 536 هزار دانش آموز بود که در حدود چهار هزار و 800 مدرسه و حدود 22 هزار کلاس درس تحصیل کردند.
شهرستان 138 هزار نفری نوشهر بیش از 22 هزار دانش آموز و نوآموز و 141 مدرسه دارد.
*س_برچسبها_س*