یک پیشبینی علمی ترسناک برای آینده
فرارو نوشت: محققان پیشبینی کردند که از هر سه نفر یک نفر تا سال 2080 در مناطق بسیار گرم و خطرناک زندگی خواهد کرد.
به نقل از نیوز، نتایج تحقیق جدید بیانگر این است که تا سال 2080 یکسوم جمعیت جهان در شرایط گرمای خطرناک زندگی خواهندکرد. اگر جهان به مسیر فعلی خود ادامه دهد، کل کشورهای غرب آفریقا و حاشیه خلیج فارس در منطقه گرمای شدید قرار میگیرند.
به گفته محققان موسسه سیستمهای جهانی دانشگاه اکستر انگلستان، میانگین دمای جهانی در مسیر افزایش 2.7 درجه سانتیگرادیدر 2 دهه آخر قرن قرار دارد. آنها مناطق بسیار داغ یا مناطقی را که خارج از فضای به اصطلاح انسانی قرار دارند را به عنوان مناطقدارای میانگین دمای سالانه بالای 29 درجه سانتیگراد تعریف کردند.
محققان در مطالعه کمیت هزینه انسانی گرمایش جهانی اظهار کردند که انتشار گازهای گلخانهای توسط هر 3.5 شهروند براساسمتوسط جهانی امروز (یا 1.2 شهروند ایالات متحده) یک فرد در آینده را تا پایان قرن در معرض گرمای بیسابقهای قرار میدهد.
دماهای بالاتر منجر به مرگ و میر بیشتر ناشی از گرما، کاهش بهرهوری و در نتیجه کاهش عملکرد محصول، افزایش مهاجرت و گسترشبیماریهای عفونی میشود.
این مطالعه نشان داد که تودههای خشکی بورکینافاسو، مالی، قطر و امارات متحده عربی تقریبا به طور کامل خارج از سکنه انسانیقرار خواهد گرفت.
از نظر تعداد مطلق افراد آسیبدیده، هند، نیجریه و اندونزی بدترین تاثیر را متحمل خواهند شد که به ترتیب 600 میلیون، 300 میلیون و100 میلیون نفر را در اواخر این قرن تحت تاثیر قرار خواهد داد.
توانایی کشورها و شهروندان آنها در تحمل گرمای شدید تا حد زیادی به ثروت آنها بستگی دارد.
تیموتی لنتون، مدیر موسسه سیستمهای جهانی، در مصاحبهای گفت: این به منابع شما بستگی دارد که از شما در آب و هوای غالبمحافظت کند.
امارات و قطر از ثروتمندترین کشورهای جهان بهشمار میروند؛ در حالی که بورکینافاسو و مالی از فقیرترین کشورهای جهان هستند.
اگر جهان انتشار گازهای گلخانهای را به اندازهای کاهش دهد که افزایش گرمایش زمین را به 1.5 درجه سانتیگراد محدود کند، تعدادافراد آسیبدیده از گرمای خطرناک را به 90 میلیون در هند، 40 میلیون در نیجریه و پنج میلیون در اندونزی کاهش میدهد.
بیشتر بخوانید:
271 35
کد خبر 1769347