سه‌شنبه 6 آذر 1403

14درصد تست کرونای آوجی‌ها مثبت بود / وضعیت تاکستان نگران کننده است

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
14درصد تست کرونای آوجی‌ها مثبت بود / وضعیت تاکستان نگران کننده است

مهدی صالحی معاون فرماندار آوج گفت: هرم سنی بیماران ما در این شهرستان بین 30 تا 39 سال است و از نهم اردیبهشت ماه نیز نمونه گیری‌ها در دو شهر آبگرم و آوج آغاز شده و 210نفر نمونه گیری شدند که حدود 14درصد از آن‌ها مبتلا بوده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛ مهدی صالحی در جلسه ستاد مقابله با کرونای استان که امروز (پنجشنبه) در سالن جلسات مدیریت بحران برگزار شد، درباره وضعیت کرونا در شهرستان تاکستان اظهار کرد: تاکستان جزء شهرستان‌های زرد قرار دارد و اکنون 21 نفر بستری داریم که نگران کننده است؛ جلسات کرونا را متناظر با جلسات استانی برگزار می‌کنیم و مصوبات به متولیان امر ابلاغ می‌شود.

وی ادامه داد: اکنون کمیته بازرسی و نظارت بر اصناف و اماکن درحال انجام فعالیت است، باید توجه داشت که موج دوم کرونا در تاکستان جدی است و باید بازرسی‌ها بر اماکنی مانند شهرداری، بانک‌ها و پیشخوان‌ها تشدید شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار تاکستان ابراز کرد: الزام استفاده از ماسک و فاصله گذاری اجتماعی مورد تاکید است و برگزاری مراسم ختم و عزاداری در آرامستان‌ها موضوعی مهم است که با حضور مداح به طول می‌انجامد و تجمع صورت می‌گیرد که این موضوع باعث نگرانی است و به دلیل نگران کننده‌تر شدن وضعیت شهرستان، مجدد ممنوع اعلام شود.

وی افزود: در این شهرستان اصرار بر برگزاری مراسمات عروسی و عقد وجود دارد و تالارها از فرمانداری درخواست مجوز دارند، البته در شهرهای کوچک و روستاها مراسمات عروسی انجام شده، لازم است در برگزاری مراسمات مسائل بهداشتی به طور کامل رعایت شود.

این مقام مسئول عنوان کرد: لازم است اصناف و مراکز تولیدی برای موج دوم اقلام، ماسک و مواد ضدعفونی به میزان لازم داشته باشند، همچنین باتوجه به الزام استفاده از ماسک برای مراجعین به دستگاه‌ها باید افرادی که قدرت تهیه ماسک برای حضور در دفاتر و پیشخوان‌ها ندارند، تدابیری انجام شود.

افزایش رفت و آمد فصلی، آوج را در وضعیت زرد قرار داد

در ادامه سید مهدی خضری درباره وضعیت کرونا در شهرستان آوج ابراز کرد: شهرستان آوج به دلیل موقعیت جغرافیایی و وضعیت جمعیتی از ابتدای شیوع بیماری وضعیت نسبتا خوبی را تجربه کرده و از هفتم اسفند که با اولین مورد مواجه بودیم بلافاصله جلسات به طور مکرر برگزار شده و اقدامات لازم صورت گرفت.

وی بیان کرد: به سبب اینکه آوج دارای دو شهر در مسیر گذری عبوری ترانزیت است برای رعایت فاصله گذاری و عبور و مرور در ابتدا مجبور شدیم دو ایست بازرسی داشته باشیم که نظارت شبانه روزی انجام شود.

معاون فرماندار آوج ادامه داد: برای کنترل نظارت در سطح اصناف و سایر اماکن تیم و گشت ویژه درنظر گرفته شد، لازم است مراسم تشیع با مدیریت انجام شود تا نوع دفن بهداشتی بوده و شاهد تجمع افراد نباشیم.

وی اذعان کرد: برای گندزدایی معابر و سالم سازی محیط طبق روال استان و کشور مطابق پروتکل‌ها تیم عملیاتی آماده شده و 32 هزار و 441 محل با 477هزار و 986 لیتر محلول گندزدایی شد، تمهیداتی نیز در راستای تولید اقلام بهداشتی و شش کارگاه تولید ماسک داشتیم که نیاز شهرستان و استان را تامین کند.

این مقام مسئول افزود: مشکل اصلی ما در آبگرم بود، این شهر تجاری و با حدود 900 هزار مورد ویتریتی از اصناف است و کنترل آن‌ها در ایام قرنطینه برای ما مشکلاتی ایجاد کرد که البته موفق شدیم وضعیت اسفند و فروردین ماه را به تثبیت برسانیم.

وی بیان کرد: هرم سنی بیماران ما بین 30 تا 39 سال است و از نهم اردیبهشت ماه نیز نمونه گیری‌ها در دو شهر آبگرم و آوج آغاز شده و 210نفر نمونه گیری شدند که حدود 14 درصد از آن‌ها مبتلا بوده‌اند.

خضری افزود: باتوجه به ییلاقی بودن شهرستان طی 10 روز گذشته شاهد افزایش رفت و آمد فصلی بودیم که به زرد شدن شهرستان و رشد بیماری منجر شد.

ضرورت ارائه تسهیلات به کارگاه‌های تولید ماسک

پس از آن محمد فرج زاده‌ها اظهار کرد: طی بازرسی‌ها مسئول چند واحد صنفی بازداشت شدند و برای چهار نفر از مدیر تالارهای پذیرایی دستور بازداشت صادر شد و ما به طور جدی رعایت قانون تاکید داریم.

وی ادامه داد: باتوجه به تصمیم ستاد ملی کرونا تالارهای پذیرایی و قهوه خانه‌ها در شهرهای کم خطر با 50 درصد ظرفیت امکان بازگشایی دارند، البته باید زمان برگزاری مراسم‌ها نیز محدودیت داشته باشد.

رئیس اتاق اصناف استان قزوین ابراز کرد: در زمینه تولید ماسک 43 واحد تولید کننده داشتیم که 15 واحد باقی مانده و باتوجه به افزایش قیمت مواد اولیه ارائه تسهیلات برای آن‌ها ضرورت دارد.

تخصیص 731میلیارد اعتبار برای ارائه تسهیلات به مشاغل آسیب دیده از کرونا

پس از آن شفیعی‌ها ابراز کرد: در بخش اقتصادی تسهیلات در سه زمینه ارائه می‌شود که شش میلیون تومان برای راننده درون و برون شهری، 12میلیون به ازای هر کارگر در برای بنگاه‌هایی که براثر کرونا آسیب دیده‌اند شامل 14 رسته است، همچنین بنگاه‌هایی که در زمان کرونا به دستور دولت بسته شده بود به ازای هر کارگر 15 میلیون تومان است.

وی ادامه داد: فعال بودن در این ایام از شرایط دریافت تسهیلات است، استفاده از بیمه بیکاری نیز حل شده و امکان استفاده از آن وجود دارد، ضمانت‌ها برای دریافت تسهیلات نیز نیز تسهیل شده و زیر 180میلیون با سفته و تضمین حقیقی و مازاد بر 180میلیون براساس مصوبه است.

این مقام مسئول عنوان کرد: وزارت کار در سامانه تامین اجتماعی بنگاه‌های آسیب دیده در کل کشور را 188هزار معرفی کرده که در استان قزوین پنج هزار و 291 بنگاه اقتصادی است که می‌توانند برای دریافت تسهیلات ثبت نام کنند.

وی اذعان کرد: 22بانک برای ارائه تسعیلات معرفی شده برای این کار، برخی رسته‌ها دیده نشده که مهدکودک‌ها از جمله آن‌ها است هشت هزار و 567نفر بیمه بیکاری ثبت نام کرده‌اند و اعتبارات استان 731 میلیارد تومان است.

انتهای پیام /