15 پایگاه محلات به پایگاه علمی و پژوهشی تبدیل شد
رضایی نژاد گفت: 15 پایگاه محلات در لرستان به پایگاه علمی و پژوهشی تبدیل شده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی رضایی نژاد در گفتوگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناروی استان لرستان در همه شهرهای استان مرکز رشد دارد و با احتساب مرکز رشد شهید نعمت اله سعیدی که خاص حمایت از فناوریهای «های تک و پیشرفته» است، در مجموع استان دارای 12 مرکز رشد است که بسیجیان نخبه را حمایت نماید.
وی افزود: همچنین یک مرکز تحقیقات لیزه و پلاسما وجود دارد، هسته های فناوری که حول یک ایده نوآورانه شکل می گیرند این امکان برایشان فراهم است که در این مراکز مستقر و مورد حمایت و هدایت قرار گیرند، ایده را به محصول تبدیل کنند و این نمونه را تجاری سازی و به تولید انبوه برسانند.
مسئلول بسیج علمی پژوهشی استان لرستان تصریح کرد: در این مراکز کمک می شود که این هسته ها به واحد فناور تبدیل شوند، سپس در مسیر رشد قرار بگیرند و شرکت دانشمحور و بعد هم به شرکت دانش بنیان تبدیل شوند.
رضایی نژاد با اشاره به حمایت های صورت گرفته از نخبگان بسیجی، عنوان کرد: حمایت هایی که ما از این هسته ها انجام می دهیم شامل حمایت های اعتباری، تسهیلاتی، مشاوره های علمی، برگزاری کلاس های علمی و حمایت های کارگاهی و آزمایشگاهی است.
وی بیان کرد: علاوه بر این موضوعات، مخترعین بسیجی می توانند با یک طرح پژوهشی نوآورانه از کسر خدمت سربازی هم بهره مند شوند
مسئول بسیج علمی پژوهشی لرستان تصریح کرد: در کنار مراکز رشد 12 گانه که در همه شهرهای استان وجود دارد، خانه نخبگان هم داریم که کار آن احصاء مسائل فناورانه و ارائه راهکارهای عملیاتی است که راهکارهای ارائه شده، در مرکز رشد و تبدیل به محصول می شود و در کنار 12 مرکز رشد، 12 خانه نخبگان بسیج هم وجود دارد.
رضایی نژاد گفت: همچنین مرکز تحقیقات در حوزه کشاورزی و گیاهان دارویی در بسیج علمی وجود دارد و در سطح استان 15 پایگاه محلات را به پایگاه علمی و پژوهشی تبدیل کردیم که این پایگاه ها 60 درصد فعالیت هایشان، فعالیت علمی است.
انتهای پیام /