جمعه 18 آبان 1403

150 تن به نقاهتگاه یاوران حضرت مهدی (عج) قم مراجعه کرده‌اند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
150 تن به نقاهتگاه یاوران حضرت مهدی (عج) قم مراجعه کرده‌اند

قم - ایرنا - مدیر نقاهتگاه یاوران حضرت مهدی (عج) قم گفت: تاکنون حدود 150 تن به این نقاهتگاه مراجعه داشته‌اند که تعدادی از آنها دوران نقاهت خود را سپری کرده‌اند و تعداد دیگری نیز مشغول گذراندن دوران نقاهت در این مجموعه هستند.

سرهنگ ابوالفضل قدیری عصر چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: این نقاهتگاه دارای 800 تخت بستری است که در 2 بخش برادران و خواهران در حال ارائه خدمات به بیماران است که دوران نقاهت بیماری خود را سپری می‌کنند.

وی افزود: این مکان از 17 اسفندماه سال گذشته، به نقاهتگاه بیماران مبتلا به ویروس کرونا اختصاص یافته و فعال شده‌است و برای بیمارانی که نیازمند هستند که ادامه درمان خود را در نقاهتگاه سپری کنند، از بیمارستان‌های قم به این محل منتقل می‌شوند.

وی در رابطه با افرادی که در این نقاهتگاه مشغول ارائه خدمت به بیماران هستند، گفت: کادر درمانی از مجموعه بیمارستان «علی‌ابن‌ابیطالب (ع)» سپاه استان قم، خادمان داوطلب طلبه و بسیجی، امدادگران هلال‌احمر و نیز از دانشگاه علوم پزشکی قم در این نقاهتگاه مشغول ارائه خدمت به بیماران هستند.

قدیری گفت: به طور معمول فرد بیمار از ابتدای بیماری تا پایان دوران نقاهت، حدود 14 روز تحت مداوا و مراقبت قرار دارد، البته این مدت زمان بستگی به نظر پزشک دارد که پزشکان در این‌جا به‌صورت شبانه‌روزی حضور دارند و بیمار پس از گذراندن دوران نقاهت با نظر پزشک معالج مرخص می‌شود.

وی در بخش دیگر سخنان خود در رابطه با حضور طلاب در این مجموعه گفت: آنان به‌صورت داوطلبانه در این‌جا حضور یافته‌اند که بیشتر در امورات خدماتی مانند رخت‌شورخانه مشغول ارائه خدمات هستند.

وی افزود: همچنین در کنار مراقبت و مداوای بیماران در این مجموعه، کارهای فرهنگی توسط خادمان طلبه انجام می‌شود که از آن جمله می‌توان به ختم قرآن کریم، توزیع ادعیه و برگزاری مسابقه‌های فرهنگی و اهدای جایزه اشاره کرد.

این نقاهتگاه، در مجتمع بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) واقع در بلوار انتظار در نزدیکی مسجد مقدس جمکران شهر قم قرار دارد که برای سپری کردن دوران نقاهت بیماران کووید 19 ناشی از ویروس کرونا که دوره درمان را در بیمارستان‌های قم گذرانده‌اند، در نظر گرفته شده است.

در حال حاضر پنج بیمارستان «علی‌ابن‌ابیطالب (ع)»، «امام رضا (ع)»، «شهید بهشتی»، «کامکار - عرب‌نیا» و «نکویی - هدایتی - فرقانی» در شهر قم برای مداوای بیماران کووید 19 ناشی از ویروس کرونا اختصاص یافته‌اند.

تا ساعت 14 امروز ششم فروردین‌ماه 475 تن از مردم قم به دلیل مشکلات حاد تنفسی و یا ابتلا به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند؛ طی 24 ساعت گذشته 60 تن از بیماران با بهبودی از مراکز درمانی ترخیص شدند که 20 تن از آن‌ها در شیفت صبح امروز بوده است.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های 36620023، 36620999، 36706030 و 36704368 (با پیش‌شماره 025) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

طبق آخرین آمار رسمی وزارت بهداشت، از ظهر دیروز تا امروز 6 فروردین 99 و بر اساس یافته‌های قطعی آزمایشگاهی، 2 هزار و 206 مورد جدید ابتلا به بیماری کووید 19 در کشور شناسایی شد و مجموع مبتلایان به این بیماری در ایران به 27 هزار و 17 تن رسیده است.

ازاین‌بین تاکنون 9 هزار و 625 تن از مبتلایان به کووید 19 در کشور، بهبودیافته و ترخیص شده‌اند و با جان‌باختن 143 بیمار مبتلا به کووید 19 در طول 24 ساعت گذشته، تعداد درگذشتگان بر اثر این بیماری تا 6 فروردین 1399 به 2 هزار و 77 تن رسید.

*س_برچسب‌ها_س* *س_پرونده خبری_س*