235 نقطه حادثهخیز در کهگیلویه و بویراحمد رفع شد
یاسوج - ایرنا - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای کهگیلویه و بویراحمد گفت: 235 نقطه حادثهخیز کمهزینه زودبازده، طی سال های 97، 98 و اوایل 99 در نقاط مختلف این استان رفع شدند.
محمد نصیری راد روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همچنین در طی سال های 97 و 98، حدود 16 نقطه حادثه خیز پرهزینه رفع شده و سهم امسال نیز رفع 10 نقطه حادثه خیز پرهزینه دیگر است.
وی افزود: به تفکیک سال 97، حدود 90 نقطه حادثه خیز کم هزینه و زود بازده و 6 نقطه حادثه خیز پرهزینه با اعتبار 150 میلیارد ریال بهسازی شدند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: سال 98 حدود 110 نقطه حادثه خیز کم هزینه و 10 نقطه پر هزینه دیر بازده همچون گردنه مله شوره، کیلومتر 34 یاسوج به بابامیدان، ورودی تونل گل زردی، کیلومتر 65 یاسوج به سمیرم و دیگر موارد اصلاح شده اند.
نصیری راد ابراز داشت: سال گذشته با هزینه 250 میلیارد ریال نسبت به اصلاح و آشکار سازی این نقاط حادثه خیز اقدام شده است.
وی بیان کرد: اجرای روشنایی در سطح استان به طول 9 کیلومتر، ایمن سازی نقاط پرتگاهی و نصب گاردریل در 12 کیلومتر، نصب 2 هزار و 600 علائم، ارتقای روشنایی راه و تونل به طول 70 کیلومتر و موارد مشابه از دیگر اقدامات انجام شده این اداره کل در سال 98 می باشد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: امسال نیز 35 نقطه کم هزینه و زود بازده آشکار سازی شده است و در جهت ارتقای این محور ها تاکنون 800 کیلومتر خط کشی جاده های اصلی و فرعی، روشنایی 5 نقطه و سه پل عابر پیاده ایجاد شده است.
نصیری راد عنوان کرد: سال 99 همچنین در جهت ارتقای بیشتر محور های ارتباطی با توجه به مصوبه کمیسیون ایمنی استان، اجرای جداکننده حد فاصل پلیس راه تا پلیس راه یاسوج اصفهان به طول 5 کیلومتر در دستور کار این اداره کل است.
وی تصریح کرد: تعداد 12 مورد گشت های راهداری به صورت شبانه روزی در جاده های ارتباطی استان در حال گشت زنی هستند و همچنین سه گشت کنترل نامحسوس در کنار پلیس راه استان مشغول فعالیت هستند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای کهگیلویه و بویراحمد افزود: امید است امسال همچون سال های گذشته در بحث عملیات ساخت و توسعه راه های فرعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد و کمیته برنامه ریزی نگاه ویژه ای نسبت به تامین اعتبارات استانی برای راهداری استان داشته باشند.
استان کهگیلویه و بویراحمد با جمعیتی حدود 723 هزار نفر جمعیت دارای هشت شهرستان، 17 بخش و یکهزار و 670 روستای دارای سکنه در جنوب غربی ایران واقع شده است.
بر اساس برآوردها هزینه هر کیلومتر بهسازی و آسفالت راههای اصلی در این استان حدود دو تا سه برابر استانهای کویری است.
از مجموع حدود 6 هزار و 800 کیلومتر راه موجود در کهگیلویه و بویراحمد 184 کیلومتر آن چهار خطه، 506 کیلومتر آن راه اصلی و یک هزار و 192 راه فرعی و مابقی راه روستایی است.
*س_برچسبها_س*