25 طرح برقرسانی در کهگیلویه و بویراحمد افتتاح می شود
یاسوج - ایرنا - مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد گفت: هفته دولت امسال 25 طرح برقرسانی در پنج شهرستان این استان به بهره برداری می رسد.
داوود راهزادی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: 138 میلیارد و 299 میلیون ریال اعتبار برای اجرای این تعداد طرح برقرسانی در کهگیلویه و بویراحمد هزینه شده است.
وی افزود: محل تأمین اعتبار هزینه شده برای اجرای این تعداد طرح برقرسانی در کهگیلویه و بویراحمد شامل عوارض برق و منابع داخلی شرکت توانیر بوده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: تعداد طرح های برقرسانی در شهرستان های بویراحمد، کهگیلویه، گچساران، باشت و چرام به ترتیب 10، هفت، سه، سه و 2 مورد است.
راهزادی عنوان کرد: بازه زمانی اجرای این تعداد طرح برقرسانی در کهگیلویه و بویراحمد کمتر از یک سال اخیر بوده است.
وی ابراز داشت: برخی از مهمترین این طرح ها شامل برقرسانی به روستاهای سرگری، کلاخوره و گودخانی شهرستان بویراحمد، اصلاح و بهینه سازی برق تپه آفتابگردان و شهرک نفت گچساران، اصلاح و کاهش تلفات برق روستای کل قیصر شهرستان کهگیلویه و اصلاح کابل برق روستایی چاروسا - دیشموک است.
کهگیلویه و بویراحمد افزون بر 262 هزار مشترک برق در بخش های خانگی، کشاورزی، تجاری، اداری و صنعتی دارد.
*س_برچسبها_س*