30 درصد دانشجویان در طرح ساماندهی آموزش عالی باید تحت آموزشهای مهارتی قرار بگیرند
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، محمدحسین امید رییس دانشگاه علمی کاربردی با تاکید بر اهمیت آموزشهای مهارتی در قانون برنامه ششم، اظهار کرد: توسعه آموزشهای مهارتی و افزایش مهارت و تخصص نیروی کار وظیفهای است که طبق قانون برنامه ششم توسعه کشور بر عهده این دانشگاه قرار داده شده است و تمام ارکان کشور اعم از دولت و مجلس باید در راستای تحقق این مأموریت...
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، محمدحسین امید رییس دانشگاه علمی کاربردی با تاکید بر اهمیت آموزشهای مهارتی در قانون برنامه ششم، اظهار کرد: توسعه آموزشهای مهارتی و افزایش مهارت و تخصص نیروی کار وظیفهای است که طبق قانون برنامه ششم توسعه کشور بر عهده این دانشگاه قرار داده شده است و تمام ارکان کشور اعم از دولت و مجلس باید در راستای تحقق این مأموریت و تقویت و توسعه آموزشهای مهارتی در کشور به دانشگاه جامع علمی کاربردی کمک و حمایت کنند.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی در ادامه گفت: طبق طرح ساماندهی آموزش عالی کشور حداقل 30 درصد از جمعیت دانشجویان کشور باید تحت آموزشهای مهارتی قرار گیرند. اما در حال حاضر میزان دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاههای مهارتی کشور خیلی کمتر از این است و ما از برنامه عقب هستیم.
وی گفت: تمامی اقدامات و برنامههای دانشگاه جامع علمی کاربردی در سالهای اخیر در راستای کیفیت افزایی و مأموریتگرایی بوده است که مخاطراتی نیز داشته است، ولی خوشبختانه این دانشگاه امروز به جایگاه با ثباتی رسیده است.