چهارشنبه 11 مهر 1403

30 مردادماه آغاز ثبت نام در چهاردهمین همایش ملی نخبگان

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
30 مردادماه آغاز ثبت نام در چهاردهمین همایش ملی نخبگان

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، چهاردهمین همایش ملی نخبگان، با هدف گردهمایی نخبگان، پژوهشگران و فعالان علمی کشور، فرصتی است تا دستاورد‌های نوین علمی و پژوهشی در عرصه‌های مختلف به بحث و تبادل نظر گذاشته شود. این همایش که از جمله معتبرترین گردهمایی‌های علمی در سطح ملی به شمار می‌رود، به دنبال تقویت شبکه‌های علمی و فناوری، ارتقای سطح دانش و ارائه راهکار‌های نوین برای چالش‌های پیش‌روی...

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، چهاردهمین همایش ملی نخبگان، با هدف گردهمایی نخبگان، پژوهشگران و فعالان علمی کشور، فرصتی است تا دستاورد‌های نوین علمی و پژوهشی در عرصه‌های مختلف به بحث و تبادل نظر گذاشته شود. این همایش که از جمله معتبرترین گردهمایی‌های علمی در سطح ملی به شمار می‌رود، به دنبال تقویت شبکه‌های علمی و فناوری، ارتقای سطح دانش و ارائه راهکار‌های نوین برای چالش‌های پیش‌روی کشور است. این دوره از همایش، مانند دوره‌های گذشته، محور‌های متنوع و گسترده‌ای را پوشش می‌دهد که از اهمیت ویژه‌ای برای توسعه و پیشرفت کشور برخوردارند. حوزه‌های پولی و مالی، حکمرانی و سیاستگذاری، محیط زیست و منابع طبیعی، نظام سلامت، امنیت غذایی، علم، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان، فناوری‌ها و صنایع پیشران و راهبردی، نظم نوین (تحولات منطقه، جایگاه ایران و...) و فناوری‌های نرم محور‌های اصلی همایش است. علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در این همایش از تاریخ 30 مرداد لغایت 10 شهریور با مراجعه به وب‌سایت رسمی همایش، به آدرس https://bmn.ir/hamayesh فرم‌های ثبت‌نام و ارسال مقالات را تکمیل کنند. مقالات ارسالی باید مطابق با معیار‌های علمی و پژوهشی مشخص شده توسط کمیته داوری همایش باشند. علاوه بر این، اطلاعات تکمیلی در خصوص نحوه شرکت.

شرایط پذیرش مقالات و برنامه‌های جانبی همایش نیز در وب‌سایت همایش قابل دسترسی قرار خواهد گرفت. این همایش فرصتی برای تمامی نخبگان، پژوهشگران و فعالان علمی کشور است تا با تبادل دانش و تجربیات خود، به ارتقای سطح علمی کشور کمک کنند و راهکار‌های نوآورانه‌ای را برای مسائل و چالش‌های پیش‌روی کشور ارائه دهند. از تمامی نخبگان و پژوهشگران دعوت می‌شود تا با حضور فعال در این رویداد، به غنای علمی و تحقیقاتی کشور بی‌فزایند.