چهارشنبه 22 اسفند 1403

34 هزار تن کالای از گمرکات استان مرکزی صادر شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
34 هزار تن کالای از گمرکات استان مرکزی صادر شد

اراک - ایرنا - مدیرکل گمرکات استان مرکزی گفت: 34 هزار و 70 تن انواع کالای غیرنفتی فروردین امسال از مبادی گمرکی این استان به خارج از کشور صادر شد.

«اسماعیل حسینی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این کالاها به ارزش 15 میلیون و 870 هزار و 640 دلار به 84 کشور جهان از جمله افغانستان، عراق، آذربایجان، ترکیه و آلمان صادر شده است.

وی ادامه داد: انواع هیدروکربورها، پلی اتیلن سنگین، ظروف بلور وشیشه‌ای، قوطی آلومینیومی، چیپس، شمش روی، فروسیلیسیوم، بیسکویت، ناودانی و کاغذ کارتن از جمله کالاهای صادر شده این استان در سال جاری است.

مدیرکل گمرکات استان مرکزی خاطرنشان کرد: پنج هزار و 981 تن کالا به ارزش 13 میلیون و 311 هزار دلار از ابتدای سال جاری تاکنون به این استان وارد شده است.

حسینی افزود: واردات این کالاها از 19 کشور از جمله چین، امارات متحده عربی، تایوان، آلمان و تایلند به استان مرکزی صورت گرفته و عمده این اقلام مواد اولیه برای تولید است.

وی ادامه داد: کویل آلومینیومی، کنسانتره، کربن بلک، ماشین‌آلات و اجزا و قطعات، اسانس بهداشتی، مواد پایه تولید پوشک، قطعات لامپ ال ای دی و گریس از جمله کالاهای واردتی امسال این استان است.

مدیرکل گمرکات استان مرکزی افزود: 25 پرونده قاچاق کالا به ارزش 16 میلیارد و 458 میلیون ریال امسال در گمرکات این استان تشکیل شده‌است.

حسینی گفت: فلش، لوازم خانگی برقی، پارچه، ماینر، مغزهای گردو و بادام، لوازم یدکی خودرو، لامپ و لوازم التحریر از جمله کالاهای قاچاق کشف شده در استان مرکزی بوده‌است.

وی افزود: گمرکات استان مرکزی در فروردین امسال 39 میلیارد و 572 میلیون ریال درآمد ملی و استانی داشته است.

مدیرکل گمرکات استان مرکزی میزان درآمد مالیات بر ارزش افزوده گمرکات این استان در سال جاری را 45 میلیارد و 296 میلیون ریال عنوان کرد.

استان مرکزی با 12 شهرستان و یک میلیون و 414 هزار نفر جمعیت از قطب های مهم صنعتی و کشاورزی کشور است.