5 مانع مولدسازی اموال دولت و 3 راهکار رفع آنها شناسایی شد
سخنگوی اقتصادی دولت از بررسی کمهزینهترین روش تامین منابع بودجه در ستاد اقتصادی دولت خبر داد و گفت: 5 مانع مولدسازی اموال دولت و 3 راهکار رفع این موانع شناسایی شد.
سخنگوی اقتصادی دولت از بررسی کمهزینهترین روش تامین منابع بودجه در ستاد اقتصادی دولت خبر داد و گفت: 5 مانع مولدسازی اموال دولت و 3 راهکار رفع این موانع شناسایی شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت امور اقتصادی و دارایی، سید احسان خاندوزی در پایان جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت در تشریح جزئیات این نشست اظهار کرد: در این جلسه در مورد یکی از لوازم رشد اقتصادی و پویایی اقتصاد ملی صحبت شد و آن مسئله مولدسازی داراییهای دولتی است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی افزود: اکنون کشور نیازمند آن است که آژیر بیدارباش برای استفاده از همه ظرفیتهای راکد اموال و داراییهای دولتی و شفافیت آنها به صدا در بیاید.
وی با تاکید بر ضرورت حرکت به سمت مدیریت بهینه و اقتصادی اموال و داراییهای دولتی و خاتمه دادن به سالها سوءمدیریت در این زمینه، عنوان کرد: افزایش بازدهی داراییهای دولت با انواع و اقسام صورتهایی که دارد را در دستور کار قرار داده ایم.
خاندوزی با اشاره به سالگرد فرمایش رهبر انقلاب خطاب به شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا در سال 1399 افزود: مسئله مولدسازی داراییها و فروش اموال مازاد و راکد دولتی در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت مطرح شد و رئیسجمهور تاکید کرد که همه دستگاههای اجرایی لازم است که در زمینه فروش و مولدسازی اموال مازاد و راکد به طور جدی و اجرایی با وزارت امور اقتصادی و دارایی همکاری حداکثری داشته باشند.
سخنگوی اقتصادی دولت از شناسایی 5 دسته مانع برای مولدسازی اموال و داراییهای مازاد دولتی خبر داد و این 5 دسته را به ترتیب شامل موانع شناسایی دقیق تمام اموال مازاد و راکد دولت در استانها و عدم شفافیت در این خصوص، دشواری در صدور مجوز مولدسازی این داراییها، شیوه ها و چارچوب قیمتگذاری و ارزشگذاری داراییهای دولت برای عدم سوءاستفاده از بیتالمال، شیوههای مدرن و کارآمد فروش و مولدسازی داراییهای دولت و موانع نظارتی و قضائی که پیش روی مولدسازی داراییهای دولت است، عنوان کرد.
وی گفت: برای رفع این موانع، سه گزینه و راهکار جدی مطرح شده که قرار شد در جلسات آینده ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، نتیجه و چارچوب اجرایی این راهکارها در اختیار اعضا قرار بگیرد تا پس از بحث و بررسی به تصویب برسد که ضمن آن مصوبه هم تکالیفی برای مدیران دولتی تعیین شود و هم جسارت و قدرت اجرای قانون برای مدیران فراهم شود.
خاندوزی تاکید کرد: مباحث مطرح شده در جلسه ستاد اقتصادی دولت حاکی از عزم جدی دولت برای استفاده بهینه از اموال و داراییهای راکد و مازاد دولت و رفع بخش مهمی از کمبود منابع دولتی از این طریق بود.
سخنگوی اقتصادی دولت تصریح کرد: مولدسازی اموال و داراییهای دولتی، کمهزینهترین روش تامین بودجه دولت است و همزمان موجب افزایش بهرهوری و بازدهی داراییها در کشور نیز خواهد شد.