سه‌شنبه 16 بهمن 1403

50 دستگاه ویلچر به مددجویان بهزیستی استان همدان اهدا شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
50 دستگاه ویلچر به مددجویان بهزیستی استان همدان اهدا شد

همدان - ایرنا - 50 دستگاه ویلچر در قالب اجرای طرح «مثبت حرکت» از سوی ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) طی آیینی به معلولان زیرپوشش بهزیستی استان همدان اهدا شد.

به گزارش ایرنا، معاون مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام خمینی (ره) استان همدان روز سه شنبه در این آیین با بیان اینکه این اقدام به همت بنیاد 15 خرداد وابسته به ستاد اجرایی انجام شده است، گفت: در راستای اجرای این طرح اهدای 27 هزار ویلچر تولید داخل به معلولان سراسر کشور پیش بینی شده که براساس نیاز سنجی در مرحله اول 50 ویلچر به معلولان محروم زیر 14 سال استان همدان اهدا شد.

«علی چهاردولی» با اشاره به اینکه این ویلچرها دارای استاندارد و با کیفیت هستند، افزود: هر کدام از ویلچرها به ارزش 2 میلیون و 500 هزار تومان در یک مؤسسه خیریه که کارکنان آن همگی افراد دارای معلولیت هستند با مشارکت و سرمایه‌گذاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تولید شده است.

وی با بیان اینکه این ستاد در زمینه تامین و اهدای اقلام مختلف و کمک به اقشار آسیب دیده با سازمان بهزیستی همکاری مستمر دارد، اظهار داشت: اولویت توزیع در وهله اول با افرادی است که توانایی خرید ویلچر نداشته باشند ضمن اینکه خدمات دیگری نیز برای معلولان طراحی شده است.

چهاردولی با بیان اینکه اولویت توزیع ویلچرها در مرحله اول با معلولان دارای مشکلات مالی است، گفت: توزیع وسایل کمک توانبخشی و اهدای بسته‌های معیشتی برای جامعه معلولان نیز از دیگر خدماتی است که ستاد اجرایی فرمان امام (ره) ارائه می کند.

45 هزار و 530 معلول در استان همدان زیر پوشش سازمان بهزیستی هستند که بیشترین تعداد آن مربوط به شهر همدان با 17 هزار و 636 است.

حدود یک سوم جمعیت استان همدان به صورت مستقیم و غیرمستقیم از خدمات حمایتی و درمانی سازمان بهزیستی استفاده می کنند.

استان همدان حدود یک میلیون و 800 هزار نفر جمعیت دارد.

*س_برچسب‌ها_س*
50 دستگاه ویلچر به مددجویان بهزیستی استان همدان اهدا شد 2