آخرین آمار ثبتنام در دانشگاه علمی کاربردی
معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی گفت: تاکنون در سطح کشور نزدیک به 100 هزار نفر در دورههای کاردانی و کارشناسی دانشگاه علمی کاربردی ثبتنام کردند.
مختار جلالی جواران ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان گلستان با تأکید بر اینکه این دانشگاه تمام تلاش خود را دارد تا دانشآموختگان با مهارت بالا تربیت کند، اظهار کرد: بیشترین اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی در کشور متعلق به فارغالتحصیلان دانشگاه علمی کاربردی است.
وی با اشاره به اینکه ثبتنام دورههای کاردانی و کارشناسی این دانشگاه تا 17 مهرماه ادامه خواهد داشت، گفت: تاکنون رشد 20 درصدی ثبتنام دانشجویان را نسبت به سال گذشته شاهد هستیم.
معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی در ادامه کشاورزی را یک ظرفیت در گلستان دانست و گفت: استان گلستان در کشاورزی بسیار توانمند است ولی دانشگاه علمی کاربردی در این استان تنها یک مرکز دارد و نیاز است که در راستای توسعه کشاورزی با همکاری مسئولان استان اقداماتی صورت گیرد.
جلالی با تأکید بر اینکه بخش کشاورزی میتواند گرهگشای کشور باشد، تصریح کرد: امنیت ملی ما به امنیت غذایی گره خورده است و هرچقدر در این بخش کار کنیم در کشور وضعیت بهتری خواهیم داشت. متأسفانه در کشور توجه لازم به کشاورزی نکردیم و اگر همان میزان که در سالهای قبل به خودرو سوبسید دادیم، برای کشاورزی هم این کار را میکردیم، الان میتوانستیم در چاههای نفتمان را ببندیم.
وی توجه به رشتههای گردشگری، مدیریت، فرهنگ و هنر و صنعت در بخش صنایع سبک و هایتک را از دیگر نیازهای استان با توجه به پتانسیلهای آن دانست و گفت: بیش از 82 درصد مراکز علمی کاربردی استان گلستان در سطح 2 قرار دارند؛ متوسط کشوری این آمار کمتر از 60 درصد است. پیشبینی میشود گلستان در آینده از نظر دانشآموختگان مهارتی جزو استانهای برتر کشور باشد.
معاون آموزشی دانشگاه علمی کاربردی به موضوع آموزشهای مهارتی در این دانشگاه اشاره کرد و افزود: میتوانیم در این دانشگاه دورههای کوتاهمدت مهارتی را علاوه بر مراکز علمی کاربردی، توسط بخش خصوصی قوی و دارای زیرساخت مناسب برگزار کنیم.
جلالی با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود 35 هزار مدرس با دانشگاه علمی کاربردی همکاری میکنند، گفت: تلاش داریم هر سال فراخوان جذب مدرس آموزشی و تجربی و خبره را داشته باشیم.
انتهای پیام