آخرین تصمیمهای شهرداری تهران برای مقابله با کرونا ویروس
خداکرمی درباره آخرین اقدامهای مدیریت شهری برای کنترل کرونا ویروس توضیحاتی داد.
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، ناهید خداکرمی عضو شورای شهر تهران در نشست خبری مجازی خود گفت: قبل از ورود کرونا ویروس به کشور زمانی که مشغول بررسی تبصرههای بودجه بودیم پیشنهاد دادم که در زمان بروز بیماریهای ویروسی شهرداری بتوانند برای کمک به کنترل این بیماری هزینه کند.
عضو شورای شهر تهران ادامه داد: متاسفانه و یا خوشبختانه شرایطی پیش آمد که برای مدیریت شهری آگاهی بخش میشود که باید در زمان بودجه ریزی به موضوع سلامت بیشتر اهمیت داده شود.
خدا کرمی بیان کرد: پس از بستری شدن افراد مشکوک به بیماری کرونا در نشستی که بین کمیسیون سلامت و عمران و حمل و نقل برگزار شد، تصمیم گرفتیم نامهای با موضوع کنترل کرونا ویروس به شهرداد تهران بنویسیم که این نامه 6 بند عملیاتی داشت که مهمترین آن تشکیل ستاد بحران کرونا ویروس بود و بعد از تاکید بسیاری بر روی نظافت ناوگان حمل و نقل عمومی شد که ضد عفونی آنها انجام شود.
او افزود: خوشبختانه شهرداری با درایت و اقدام فوری این موارد را اجرا کردند و محتوای آموزشی از سوی کارشناسان تهیه شد و در اختیار واحدهای شهرداری قرار گرفت و یکی از تمرینهای خوب برای شهرداری هماهنگی و ارتباط با وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بود. عضو شورای شهر تهران ادامه داد: نکته بعدی این بود که من در صحن شورا از شهردار خواستم مبادی ورودی شهر تهران کنترل شوند و قبل از ورود به داخل شهر غربالگری مسافر گیری انجام شود، اما باید دانست که این موضوع تنها به عهده شهرداری تهران نیست و دیگر دستگاه نیز باید وارد میدان شوند.
خدا کرمی بیان کرد: من از ابتدا موافق کنترل تردد از قم به تهران بودم، اما ما تصمیم گیرنده نبودیم و هرجا مسئولان را دیدم و پرسیدم همه آنها گفتند نمیشه و تردد بیماران از قم به تهران اتفاق افتاد و این نشان از تعدد تصمیمگیری در کشور است.
او افزود: آخرین اقدام کمیسیون سلامت ارائه لایحه دو فوریت برای کنترل بیماریهای ویروسی بود که خوشبختانه تصویب شد و به شهرداری اجازه داده شد از منبع چهار درصدی بودجه برای کنترل شیوع ویروس کرونا هزینه کند و در کنار آن آموزش کارکنان نیز در دستور کار است و امیدوارمشهرداری با جدیت عملکرد بتواند از این ازمون سربلند بیرون بیاید و باید گفت عملکرد شهرداری تهران در کنترل ویروس کرونا بسیار خوب و موثر بود
عضو شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که آیا خبر انتخاب شهر آفتاب به عنوان مکان قرنطینه بیماران کرونایی صحت دارد یا خیر گفت: دیروز ستاد بحران کرونا پیشنهاداتی به رئیس جمهور ارائه کردند که در آن کنترل مبادی ورودی نیز آماده بود و رئیس جمهور نیز این موارد را ابلاغ کرد، حال اینکه کدام منطقه برای قرنطینه افراد مبتلا به کرونا انتخاب شود به ستاد بحران کرونا مربوط است که شهردار تهران نیز عضو آن است.
خدا کرمی بیان کرد: این ضرورت وجود ندارد تا همه افراد از ماسک استفاده کنند و تنها افرادی که آبریزش بینی دارند و یا سره میکنند باید از ماسک استفاده کنند.
او در پاسخ به این سوال که چه تعداد از اعضای شورای شهر تهران آزمایش کرونا دادند، گفت: آقای هاشمی به دلیل نزدیکی با شهردار منطقه 13 بعد از 48 ساعت قرنطینه داخلی آزمایش کرونا داد که جواب او منفی بود و البته نباید این نکته را فراموش کرد که تا زمان فعال شدن ویروس ممکن است جواب آزمایش منفی کاذب باشد.
عضو شورای شهر تهران ادامه داد: خانم فخاری تنگی نفس داشتند که او را به بیمارستان مسیح دانشوری معرفی کردیم که پس از معاینه اولیه مشکوک به کرونا تشخیص داده و در بیمارستان بستری شد که پس از چند آزمایش متوالی جواب منفی اعلام شد.
خدا کرمی بیان کرد: به غیر از این دو نفر هیچ یک از اعضای شورا آزمایش ندادن و آقایان میلانی و مسجد جامعی قرنطینه داخلی هستند و ما تنها به آنها توصیه کردیم که در منزل بمانند.
او افزود: ما نمیتوانیم دست گدایی به سوی کشورها دراز کنیماما میتوانیم کمک بخواهیم و سازمان هلال احمر ما بر اساس دستورالعملها عمل کند و اطلاع دارم که کشور چین در چند روز آینده کیتهای آزمایش سریع را به ایران ارسال میکند و با توجه به آمار مرگ میرها این احتمال میرود که تنها پانزده هزار نفر به ویروس کرونا مبتلا شده باشند.
عضو شورای شهر تهران ادامه داد: به نظر میرسد الگوی دوره پنهان این بیماری در کشور ما با چین و سایر کشورها متفاوت است، زیرا در افرادی که استرس بیشتری دارند و خواب کافی ندارند سرعت بروز بیماری بیشتر است.
خدا کرمی بیان کرد: از رسانههای جهت اطلاع رسانی تشکر میکنم و نکته آخر این است که اگر کیتهای ازمایش برسد میتوانند بروند تست بدهند و خیال خودشان از بیمار نبودن راحت شود و خواهش من این است که این کیتها فقط برای افرادی که علائم بالینی دارند مورد استفاده قرار بگیرد.
انتهای پیام /