شنبه 1 آذر 1404

آخرین جلسه سال 1401 مجلس پایان یافت

وب‌گاه عرشه آنلاین مشاهده در مرجع
آخرین جلسه سال 1401 مجلس پایان یافت

رئیس مجلس شورای اسلامی با اعلام پایان آخرین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در سال جاری گفت که جلسه بعدی 15 فروردین‌ماه 1402 تشکیل می‌شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اعلام پایان آخرین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در سال جاری گفت که جلسه بعدی 15 فروردین‌ماه 1402 تشکیل می‌شود.

محمدباقر قالیباف در جلسه علنی عصر امروز (چهارشنبه) و بعد از پایان بررسی ایرادات شورای نگهبان به مصوبات مجلس در لایحه بودجه سال 1402 اظهار کرد: برخی از موارد بودجه اصلاح شد و در برخی موضوعات، مجلس اصرار کرد که طبیعتا به مجمع تشخیص می‌رود و آنجا جلسه‌ای است و من از طرف دوستان شرکت می‌کنم که در صورت اجازه مجلس شورای اسلامی ما درباره برگشتی‌های شورای نگهبان و احکام ذیل جداول ابهامات را رفع می‌کنیم.

قالیباف همچنین با تبریک سال نو گفت که جلسه بعدی مجلس شورای اسلامی ساعت 8:45، 15 فروردین‌ماه تشکیل می‌شود.

قالیباف از مجلس شورای اسلامی برای دادن اجازه به او جهت اصلاحات بابت رفت و برگشتی‌های مصوبات مجلس در بودجه با شورای نگهبان، از نمایندگان مجلس رای گیری کرد که نمایندگان با 134 رای موافق، 28 رای مخالف و 6 رای ممتنع از مجموع 193 نماینده حاضر در مجلس این اجازه را به قالیباف دادند.

منبع: ایسنا هم اکنون دیگران می خوانند 24 اسفند 1401 - 17:22

بیشتر بخوانید

آخرین جلسه سال 1401 مجلس پایان یافت 2