آخرین مصدوم سقوط بالگرد وزیر ورزش مرخص شد

رئیس اورژانس کرمان گفت: میثم پاریزی مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان بهعنوان آخرین مصدوم سانحه سقوط بالگرد وزیر ورزش در بافت نیز از بیمارستان شهید باهنر مرخص شد.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از فارس محمد صابری از ترخیص میثم پاریزی مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان از بیمارستان شهید باهنر خبر داد که در سانحه سقوط بالگرد وزیر ورزش و جوانان در زمین چمن شهر بافت بهشدت مصدوم شده بود.
به گزارش فارس، بالگرد جمعیت هلالاحمر استان کرمان حامل وزیر ورزش و جوانان و همراهان وی در عصر روز چهارم اسفندماهجاری هنگام نشستن بر روی زمین چمن شهر بافت دچار سانحه شد و سقوط کرد.
در این سانحه دلخراش که با گذشت 17 روز هنوز علت آن مشخص نشده است، یک نفر جان خود را از دست داد و 18 نفر مجروح شدند که از بین مصدومان مدیرکل ورزش و جوانان کرمان شرایط بحرانیتری نسبت به بقیه داشت که وی نیز پس از بهبودی نسبی از بیمارستان مرخص شد و به آغوش گرم خانواده برگشت.
همچنین بخوانید