پنج‌شنبه 27 شهریور 1404

آسمان شمال کشور بارانی می شود

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
آسمان شمال کشور بارانی می شود

کارشناس هواشناسی گفت: روز دوشنبه با شمالی شدن جریان‌ها بر روی دریای خزر در اردبیل، گیلان‌، غرب مازندران، شمال آذربایجان غربی و شرقی بارش باران و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

صادق ضیائیان کارشناس هواشناسی در گفت‌وگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه امشب در برخی نقاط استان‌های واقع در دامنه‌های استان مرکزی، لرستان و اصفهان ابرناکی افزایش ابر بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود، گفت: همچنین در آذربایجان شرقی، اردبیل و سواحل شمالی کشور ابرناکی، وزش باد و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود. کارشناس هواشناسی اظهار کرد: روز دوشنبه با شمالی شدن جریان‌ها روی دریای خزر، در اردبیل، گیلان‌، غرب مازندران، شمال آذربایجان غربی و شرقی بارش باران و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان توضیح داد: روز سه شنبه گستره بارش کل سواحل دریای خزر شمال غرب و خراسان شمالی را فرا می‌گیرند و همچنین در استان‌های کردستان همدان، مرکزی، قزوین و البرز افزایش ابر، رگبار باران و وزش باد انتظار می‌رود. کارشناس هواشناسی یادآور شد: روز سه‌شنبه در گیلان، مازندران و شمال اردبیل بارش شدت خواهد داشت. او با بیان این‌که در جنوب سیستان‌وبلوچستان و استان هرمزگان افزایش ابر، وزش باد، گاهی رگبار رعد و برق دور از انتظار نیست، گفت: روز چهارشنبه در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان و غرب مازندران بارش ادامه داشته و در دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های زنجان قزوین البرز و غرب تهران نیز بارش پراکنده و وزش باد رخ می‌دهد. کارشناس هواشناسی یادآور شد: در گیلان بارش باران شدت خواهد داشت و در روز سه‌شنبه و چهارشنبه دریای خزر مواج است و در ارتفاعات البرز بر شدت بارش ها افزوده خواهد شد.

ضیائیان تصریح کرد: همچنین در استان‌های واقع در دامنه‌های زاگرس مرکزی و دامنه‌های جنوبی و همچنین در سواحل جنوبی خزر نیز بارش پراکنده و وزش باد انتظار می‌رود.

او درباره آب‌وهوای استان تهران گفت: آسمان تهران صاف گاهی همراه با وزش باد خواهد بود و بیشترین دمای تهران 22 و کمترین آن 12درجه خواهد بود.