پنج‌شنبه 11 اردیبهشت 1404

آغاز دور جدید گفت وگوها در دستورکار مذاکره کنندگان / تنفس طولانی به نفع مذاکرات نیست

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
آغاز دور جدید گفت وگوها در دستورکار مذاکره کنندگان / تنفس طولانی به نفع مذاکرات نیست

تهران - ایرنا - سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: ایران و اتحادیه اروپا در این امر مشترک بودند که این طولانی شدن تنفس به نفع گفت‌وگوها نیست و مناسب است که هرچه زودتر این تنفس با یک دیدار حضوری تازه شود و این موضوع در دستور کار است.

به گزارش حوزه سیاست خارجی ایرنا، سعید خطیب‌زاده در نشست مطبوعاتی هفتگی خود، ضمن گرامیداشت روز قدر در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان گفت: امیدواریم روز قدس که به دست امام خمینی (ره) بنیان گذاشته شد، توسط ملل آزاده و ملت مسلمان در کشورهای آزاده باشکوه‌تر از هر سال برگزار شود.

سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به سوالی در مورد بازگشت هیات‌های مذاکره‌کننده به مذاکرات، اظهار کرد: در گفت‌وگوها آنچه که مربوط به ایران، اتحادیه اروپا روسیه و چین بوده تمام شده است. هماهنگ‌کننده گفت‌وگوها آنچه که باقی مانده بین ایران و ایالات متحده را از طریق خود در حال پیش بردن است. البته هر دو طرف ایران و اتحادیه اروپا یعنی آقای امیرعبداللهیان و آقای بورل، در این امر مشترک بودند که این تنفس طولانی شدن تنفس به نفع گفت‌وگوها نیست و مناسب است که هرچه زودتر این تنفس با یک دیدار حضوری تازه شود.

وی تصریح کرد: هنوز تصمیمی در خصوص اینکه این دیدار در کجا انجام شود و در چه سطحی باشد گرفته نشده ولی در دستور کار است آنچه که مهم است این است که این گفت‌وگو ها از روزی که تنفس برقرار شده متوقف نشده و ادامه دارد.

خطیب‌زاده در پاسخ به سوالی درمورد دور پنجم گفت‌وگوهای ایران و عربستان در بغداد، تصریح کرد: ایران و عربستان سعودی دوره پنجم در رقابت با تلاش‌هایی که دولت عراق انجام داده بود و همچنین تمهیدات و مساعدت‌هایی که دولت عمان انجام داده بود در انتهای هفته گذشته روز پنجشنبه برگزار شد.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی اضافه کرد: گفت‌وگوها در چارچوب‌هایی که از قبل پیش‌بینی شده بود رو به جلو بود. در این دیدار تمام موارد به صورت جدی مورد گفت‌وگوها قرار گرفت. می‌توان گفت که اگر این گفت‌وگوها به سطح سیاسی درجه یک ارتقاء پیدا کند می‌توان انتظار داشت که به سرعت شاهد پیشرفته جدی در حوزه های مختلف مورد گفت‌وگو در چارچوب این مذاکرات باشیم.

ادامه دارد...

برچسب‌ها